Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes deklasovala pěti góly Hředle


Branky


21

Kněževes - Hředle v prvním zápase otočily zápas s Lišany a nyní zajížděly do Kněževsi. Domácí celek padl na Lánech, ale nyní stejným výsledkem první jarní kolo napravila a mohla se radovat nejen z vysoké, ale i cenné výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový nástup Kněževsi

Úvod zápasu nabídl hned pokutový kop, to když se Hanych snadno uvolnil po lajně přes Hladkého, svým centrem našel Holečka, který střelou trefil ruku Vodrážky a následnou penaltu Hanych proměnil - 1:0. Vodrážka se provinil proti pravidlům znovu a to v 8. min. Po jeho nedovoleném zákroku zahrával Vrábík přímý kop ze strany, který zakroutil směrem na zadní tyč, za kterou také míč zapadl - 2:0. Kněževes si nemohla přát lepší vstup do utkání.

 

A mohlo být ještě o něco veseleji, když si Cibulka málem srazil rohový kop do vlastní branky. Velkou šanci si přeci jen Hředelští vytvořili, i když jejich výkon byl hodně slabý. Z přímého kopu našel Vitner hlavu Bethela, ale jeho pokus skončil jen těsně vedle domácí svatyně. Ve 39. min. Holeček hladce prošel přes Cibulku a překonal i Malinovského, čímž stanovil i konečný poločasový výsledek - 3:0.

 

Kněževes si výhru pohlídala

Ve 48. min. vstoupily Hředle do druhé půle nejlépe jak jen mohly, a to když Vodrážka po přímém kopu udeřil přesně k tyči - 3:1. Bohužel pro hostující celek tato branka zápas nezdramatizovala, neboť Hředle pokračovaly výkonem z první půle. Na druhé straně své šance nevyužil postupně Holeček s Neveďalem. Následovala "mrtvá" pasáž, během níž se neudálo po fotbalové stránce takřka nic.

 

V 74. min. měli hosté dobrou příležitost ke kontaktní brance, ale kombinace Vodrážky s Vitnerem přinesla zakončení bodlem těsně vedle tyče. Ještě v téže minutě udeřilo na druhé straně. Vrábík našel dlouhým míčem Holečka, ten nalezl v šestnáctce Neveďala, který mířil přesně - 4:1. Zmar hostí přinesla i nepřesná střela Bechnera, ale především komunikace mezi Malinovským, Doškem, Cibulkou a Rendlem, po které následoval odkop do napadajícího Neveďala, od kterého se míč odrazil do tyče.

 

Definitivní podobu skóre udali domácí po Vrábíkově standartce, když se ke střele dostal Hertl. Jeho střelu Malinovský vyrazil pouze před Hanycha, který se nemýlil - 5:1. To bylo poslední, co se v utkání stalo, a tak tři body zůstaly doma a Hředle tak mají další týden na to, aby svůj nejen herní projev zlepšily.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Zápas jsme si obrovsky usnadnili výborným vtupem do utkání, když už ve 2. minutě Hanych proměnil penaltu za ruku soupeře v malém vápně. V 8. Minutě Honza Vrabík kopal standardní situaci od pomezní lajny a jeho střílený centr zapadl za zadní tyč soupeřovy branky a když dal Holeček na 3:0, tak bylo prakticky po zápase. Soupeř sice hned po přestávce snížil, ale my jsme si zápas pohlídali a dvěma góly pojistili. Celý mančaft podal velice zodpovědný a koncentrovaný výkon a vítězství bylo zcela zasloužené. Musím vyzdvyhnout opět výkon Honzi Vrábíka, který z postu stopera podal výborný výkon a ještě organizoval hru celého týmu."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Kněževsi jsme pomohli k výhře od samého začátku. Kromě záblesku při snížení ze začátku druhé půle jsme nedokázali vůbec nic. Jestli to takhle půjde dál, nečeká nás nic jednoduchého. Máme sice hodně zraněných, ale přístup také rozhodně není takový, jaký by měl být. Na okresní přebor to bylo podle mě podprůměrné utkání."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , O. Neveďal [-] (85. M. Vršecký [-] ) , J. Hanych [-] (80. M. Miksa [-] ) , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] (72. R. Hertl [-] ) , R. Vaníček [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] (61. M. Šerák [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , M. Došek [-] (79. M. Pichnarčík [-] ) , T. Rendl [-] , M. Somol [-] (46. H. Minařík [-] )

ŽK: 86. M. Krejčí - 63. T. Rendl , 87. A. Vitner .
Hráči zápasu: J. Hanych , J. Vrábík .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: SVOBODA David - HASÍKOVÁ Marika, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Zápas kola bude mít od začátku velký náboj. Hředle ale zápas zvládnou.

Tip: výhra hostů

Zde bych viděl jasnou neprohru hostí, ale spíše se přikloním k výhře.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů