D. Rajgl 73.
2:1p.
(0:0)
68. J. Grill
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rynholci rozhodla až jedenáctá série v penaltách


Branky


73. D. Rajgl - 68. J. Grill
0

Rynholec - Na umělou trávu do Rynholce zavítalo Městečko, které s podzimem nemůže být spokojeno. První krok ke zlepšení v tabulce mohli Ohnivci udělat proti Baníku. Základní hrací doba ale vítěze neměla, a tak se šlo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 1:1

První poločas měli převahu spíše domácí a nabídl na každé straně po jedné velké šanci. Samostatný nájezd domácího celku vychytal Abrahám, na druhé straně mířil Prokop pouze do Haužvice, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rychlá odpověď Rajgla

Ve druhé půli byli aktivnější hosté, kteří se také dostali v 68.min. do vedení. Domácí chybovali a míče se zmocnila nová posila Ohnivců Grill. Ten prošel až k brance, kde tváří v tvář obstřelil Haužvice - 0:1. Vyrovnáno bylo o pět minut později. Po rohovém kopu se dostal míč k Rajglovi, který ho procpal mezi tyčí a bránícím hráčem - 1:1.

 

Městečko mělo ještě jednu obrovskou tutovku, a to když Šnídl přeloboval domácího brankáře, ale brance zabránil navrátivší se obránce, který vykopával míč z brankové čáry. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu.

Rozhodla až jedenáctá série

Rynholec poslal jen jednu penaltu mimo branku, jinak byli střelci úspěšní. Za Městečko nedal Jun a následně Abrahám, a tak dva body zůstaly v útrobách domácího stadionu.



Ohlasy k zápasu



SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "V prvním poločase byl lepší Rynholec, ale na šance to bylo 1:1. Ve druhém poločase jsme byli o trochu lepší my, po chybě soupeře jsme šli do vedení. Rynholec vyrovnal po rohovém kopu, kdy hráč trefil místo mezi tyčí a naším hráčem no a na penalty to bylo nakonec 10:9, kdy Rynholec krom jedné všechny proměnil a my nedali dvě, došlo i na Kubu Abraháma."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - T. Měsíček [-] , J. Pozníček [-] , M. Beran [-] (56. T. Stránský [-] ) , P. Fonod [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , T. Kropík [-] (61. D. Jirava [-] ) , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Křikava [-] , J. Kučera [-] - J. Grill [-] , V. Prokop [-] (53. J. Jůna [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠPIDRA Marek, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.