J. Čiha 77. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Slabcích rozhodla jediná branka z penalty


Branky


77. J. Čiha (p.)
1

Slabce - Poslední celek rakovnického OP přivítal na svém hřišti Baník Rynholec. Ve Slabcích nečeká nikoho procházka růžovou zahradou, o čemž se Baníkovci přesvědčili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lev hodně pomohl ke třem bodům

Hodně vyrovnaný zápas byl k vidění ve Slabcích, kam zajížděl Rynholec. Na obou stranách byly k vidění šance, se kterými ale nebylo příliš dobře zacházeno. Domácí celek měl jistotu v brance, když Lev svůj tým několikrát podržel a nakonec vychytal i čisté konto. Klíčový moment utkání nastal v 77. min. po faulu na Macáka, kdy sudí Aksamit ukázal na penaltový puntík. Míč si na vzdálenost 11m postavil Čiha a nemýlil se - 1:0. Následný tlak Rynholce domácí ustáli a brali cenné tři body. V závěru šel předčasně pod sprchy Skalák, ale to už zápas nijak neovlivnilo.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Macák [-] , M. Konopásek [-] , M. Švarc [-] (46. M. Gajdoš [-] ) , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , J. Gajdoš [-] , O. Cílek [-] , T. Černý [-] (20. P. Holý [-] ) , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] , F. Milfait [-] , D. Rajgl [-] , T. Stránský [-] , D. Jirava [-] (60. L. Skalák [-] ) , T. Kropík [-] (67. P. Rajgl [-] ) , P. Fonod [-] , J. Matějka [-] (44. M. Beran [-] ) , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-]

ŽK: 78. J. Gajdoš - 76. L. Skalák . ČK: 90. L. Skalák .
Hráči zápasu: T. Lev , J. Čiha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - STROUHAL Jiří (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.