Elogeli hattrickem řídil výhru Botafoga v Jeviněvsi


Branky


7

Po utrpěném vítězství nad Dřínovem přivítala Jeviněves na žalostném hřišti v tabulce třetí mělnické Botafogo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes dva týdny trvající sucho se na stavu hřiště podepsalo, takže povrch spíše připomínal beton. Ovšem beton na němž rostou sedmikrásky. Jeviněvští utkání začali aktivně, vytvářeli si šance – bylo vidět že hosté mají problémy spíše v obranné fázi než v útoku – leč nedokázali kloudně zakončit. K vidění byla přehlídka nejkurióznějších zakončení. Střely na které za letu sedaly mouchy, rány dvacet metrů nad branku či míč který v poslední chvíli útočník úplně mine. Přece jen se ale domácí dostali do vedení, když Jirka Kokšál přiťukl před prázdnou branku Petru Duchoslavovi a ten nezaváhal. Ale pak už dokázali hosté vyšší fotbalovost a sílu v zakončení.

 

Nejprve se proháčkoval hostující hráč vápnem až na hranici malého vápna a nedal gólmanovi šanci. Totéž se dá říci i o tvrdé a umístěné Motákově střele z 18 metrů na kterou si sice domácí gólman sáhl, přesto se ale odrazila od tyče do branky. Stále měla Jeviněves šanci utkání otočit, protože hosté si v obraně nepočínali nejjistěji. Jenže v zakončení domácím chybí um. Umění poradit si v zakončení, připravit si prostor, neukvapit se ani neprováhat vhodný okamžik.

 

A právě hosté tak ukázali jak si poradit. Dvakrát přesně nacentrovali do vápna a byly z toho branky znamenající vedení 4:1. Celkově hattrick zaznamenal Elogeli. Domácí pak už jen korigovali na 2:4 tradičním střelcem Jirkou Kokšálem, který proměnil samostatný únik. Vše se vysvětlilo při pozápasovém rozboru u piva se závěrem: může za to částečně rozhodčí, částečně ten a ten.. přiznat svou chybu je ochotný jen málokdo. A přitom tam by se mělo začít.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela

 



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] (70. P. Novotný [-] ) , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , J. Kokšal [-] , J. Broft [-] , T. Janovský [-] , F. Tyle [-] , M. Janovský [-] (60. M. Paul [-] ) , P. Duchoslav [-] , M. Rozsypal [-]

TJ EMĚ Mělník
A. Fidrant [-] - D. Bárta [-] , J. Sankot [-] , T. Moták [-] , R. Morávek [-] , J. Růžička [-] (65. D. Ulbrich [-] ) , F. Drápal [-] , J. Elogeli [-] (85. M. Šťastný [-] ) , R. Šimon [-] , P. Olšiak [-] , P. Kraus [-]

ŽK: 77. J. Broft - 55. R. Morávek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DEMETER Martin - KYSELA Jaroslav (N), HEIMRÁTH Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - DEMETER Martin: 4 - spousta chyb
Hrací plocha: 2 - chybí H2O a to hodně
Výkon domácích - TJ Sokol Jeviněves: 3
Výkon hostů - TJ EMĚ Mělník: 5

Tip: výhra domácích

Jeviněves doma body nerozdává, její specifické hřiště souepřům nevyhovuje a domácí toho umí využít

Tip: výhra hostů