Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves splnila povinnost, výkonem ale nenadchla


Branky


6

V neděli 6.5. Jeviněves v kompletní sestavě hostila outsidery ze Dřínova, které doprovázel i menší hlouček fanynek řekněme středně vyššího věku. Domácí nastoupili se dvěma stopery v lajně - Pavlem  a Tomášem, na pravé straně pak nastoupil stále se lepšící Milan Janovský.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dřínov patří k houževnatým soupeřům a tradičně neoblíbeným soupeřům domácí Jeviněvsi. Tak tomu bylo i tentokrát, ačkoli bodově je mezi týmy propastný rozdíl - Jeviněves 35, Dřínov 10. Jeviněves totiž marnila příležitostmi tak lehkovážně, až se mohlo zdát, že nakonec o body přijde.

 

Sice se domácí ujali vedení, když Honza Broft po krátkém přiťuknutí pálil důrazně po zemi k tyči, ale hosté dokázali odpovědět když se po přehlédnutém ofsajdu hostující Tatíček probil do vápna přičemž v souboji před vápnem přehodil vyběhnuvšího domácího brankáře Kyselu a křižující Pavel Macák když už to vypadalo, že se v souboji tělo na tělo prosadí a míč odklidí, uklouzl ztratil rovnováhu a Tatíček tak srovnával do prázdné branky.

 

A jeviněvské trápení pokračovalo. Centry létaly za branku, střely 10 metrů nad branku, v některých případech i výš. Dřínovští sporadicky provětrávali jeviněvskou obranou svým mladým, dravým, rychlým ale nezkušeným ofenzívním triem, ale ke kloudnému zakončení se nedostali.

 

Do druhé půle vkročili jeviněvští s čerstvou krví – Franta Týle nahradil Petra Novotného a Martin Rozsypal Doda - s odhodláním konečně se gólově prosadit. Dlouho byl ale obrázek hry podobný prvnímu poločasu s kupou nepřesností na obou stranách přičemž se hosté ale stále jen víceméně bránili. Až se konečně prosadil Mára Černý svou premiérovou brankou v Jeviněvsi po přičtvrtě sezóně. Rozhodně si ji zasloužil. Co jí chybělo na kráse, o to byla důležitější.

 

Po rohu na první tyči ve skrumáži dotlačil míč do sítě snad i s pomocí některého z dřínovských. Domácí ještě dvojím střídáním okysličili hru (Marek Paul za Milana Janovského a Martin Schoř za Petra Duchoslava), tlačili na obranu Dřínova, vytvořili si hned několik šancí, ale ujala se už jediná a to když Jirka Kokšál zleva po samostatném úniku zakončil na vzdálenější tyč.

 

Několik podobných šancí Jirka ještě spálil, největší měl ovšem Honza Broft, který dostal přihrávku zhruba na značku pokutového kopu, ale sám neatakován několik vteřin váhal, až z toho bylo slaboučké zakončení. Na tři body to tentokrát stačilo, ale fanoušci ani samotní hráči s předvedenou hrou být spokojeni nemohli.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] (46. F. Tyle [-] ) , M. Černý [-] , P. Novotný [-] (46. M. Rozsypal [-] ) , J. Kokšal [-] , J. Broft [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , M. Janovský [-] (63. M. Paul [-] ) , P. Duchoslav [-] (70. M. Schoř [-] )

TJ Sokol Dřínov
V. Bařtipán [-] - P. Plocek [-] (61. M. Möglich [-] ) , P. Tatíček [-] , P. Braunsperger [-] , M. Pretl [-] , Š. Hnik [-] , M. Kympl [-] , J. Sobotka [-] , J. Havlík [-] , P. Koukolík [-] , M. Pretl [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠULC Martin - KYSELA Jaroslav (N), ROSENKRANC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - ŠULC Martin: 6
Výkon domácích - TJ Sokol Jeviněves: 4
Výkon hostů - TJ Sokol Dřínov: 3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady není o čem, Jeviněves je doma silná a Dřínov patří o třídu níž.