Kralupy si rozhodující náskok vybudovaly v prvním poločase


Branky


6

Domácí tým snížil příliš pozdě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

S několika absencemi,  v již druhém utkání za sebou se musela vyrovnat Jeviněves, jež minulý týden padla na hřišti druhých Vehlovic a ztratila přímý kontakt se špičkou tabulky. Tentokrát čelila kralupské Čechii. Od začátku bylo patrné, že soupeř je odhodlaný na hřišti za 3 body nechat duši, což se o domácích říci nedalo. Ti hráli lehkovážně, přesto si dokázali vytvořit několik pološancí a jednu naprostou tutovku, kde ale Dominik Velický nepochopitelně prováhal příležitost zakončit do odkryté branky ze vzdálenosti jednoho metru od brankové čáry a nechal si míč uzmout pohotovým golmanem hostí.

 

A jak to tak bývá, na druhé straně hosté trestali. Po rohovém kopu a závaru v malém vápně napálil míč do sítě Franta Kovář. Již předtím hosté neproměnili dvakrát příležitost, kdy stáli tváří v tvář domácímu golmanovi. Po první brance hostům ještě více narostla křídla, domácí nebyli schopni jednoduché kombinace, hra zálohy byla kostrbatá, hráči se schovávali místo aby si pohybem žádali míč a tak zvyšovali skóre opět hosté.

 

Na 2:0 dávali Gospodinov když po samostatném úniku přehodil domácího brankáře. Nebezpečně pak ještě pálil Kovář, branka z toho ale nepadla. Ve druhé půli pak hosté hrozili spíše z brejků, dvakrát se dostali sami až před samotného golmana, ale branku vstřelit již nedokázali. Domácí sice zdánlivě přidali na bojovnosti, ale spousta nepřesností v kombinaci je připravila o větší brankové příležitosti. Na obrazu hry nic moc nezměnilo ani přísné vyloučení domácího Marka Paula za faul zezadu.

 

Holt běda mužům, kterým žena vládne. A Marie Kortanová v roli hlavního rozhodčího plně využívala svého neomezeného práva vládnout a tak ještě necelých deset minut před koncem rozdala červenou kartu hostujícímu brankáři, který si spletl hřiště s boxerským ringem, ale i domácímu kapitánovi Janu Broftovi, který se šarvátku snažil uklidnit a nikoho neatakoval ani náznakem. Ale není proti tomu obrany. Rozhodčí na hřišti může vše. Utkání se pak dohrálo za spíše platonického tlaku Jeviněvse, ale kralupští si vítězství již pohlídali. Příště může Jeviněves napravit pokažený dojem z posledních dvou utkání ve Klech, potřebovala by ale aby se v maximálním počtu vrátili stabilní hráči základní sestavy.

 

AUTOR: 

Jaroslav Kysela


Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] (71. M. Malý [-] ) , J. Kokšal [-] , J. Broft [-] , P. Macák [-] , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] - A. Pokorný [-] , D. Měchura [-] , S. Arandič [-] - L. Moravec [-] , P. Douša [-] (75. J. Sluka [-] ) , M. Havel [-] , D. Jareš [-] , J. Chlapec [-] - F. Kovář [-] (67. M. Paprňák [-] ) , T. Gospodinov [-] (73. M. Stinka [-] )

ŽK: 51. M. Paul . ČK: 62. M. Paul , 85. J. Broft - 85. T. Pospíšil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KORTANOVÁ Marie - KYSELA Jaroslav (N), KOSTELNÍČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - KORTANOVÁ Marie: 2
Výkon domácích - TJ Sokol Jeviněves: 3
Výkon hostů - FK Čechie Kralupy n.Vltavou: 5

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jeviněves si spravi chuť a Čechii porazi