Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2018 18:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného se rozloučila se sezónou výhrou v derby


4

Vraný - V rámci posledního kola změřila síly slánská rezerva s Vraným. Zápas, ve kterém padaly góly hlavně v prvním poločase, ovládli hosté. Na závěr sezóny vyhrané derby, co více si přát. Galerie od Vladislava Lukáše!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé trefy na začátek

Slaný od samého začátku předvádělo velmi dobrý výkon, vytvářelo si šance, ale ne všechny proměňovalo. Hned na začátku ale uteklo soupeři o dvě branky, když se v rozmezí tří minut trefil Danda a po něm Stožický, který přidal do půl hodiny i třetí zásah - 0:3. Z ojedinělé šance však dokázalo Vraný srovnat, když se trefil Fedrhanc a vykřesal naději na lepší výsledek - 1:3.

 

Slaný kontrolovalo i druhý poločas, ale branka ne a ne přijít. Kontaktní branku se podařilo vstřelit domácím, když špatný odkop Cílka a nedorozumění defenzivy potrestal Kubík - 2:3. Hosté si zbytek zápasu již pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Liška [-] - J. Paluba [-] , D. Krampera [-] , T. Kubík [-] , M. Plašil [-] (58. P. Hanzlík [-] ) , M. Jaráb [-] , J. Jeřábek [-] , F. Soudek [-] (83. S. Pustai [-] ) , A. Fedrhanc [-] , T. Kostovčík [-]

SK Slaný B
M. Cílek [-] - F. Hansl [-] , M. Zelenka [-] , D. Tauš [-] (44. M. Žahour [-] ) , R. Šaroch [-] , L. Danda [-] (89. T. Zíma [-] ) , P. Volgner [-] , M. Majtaník [-] , M. Stibor [-] (46. P. Danda [-] ) , L. Stožický [-] (86. J. Krym [-] ) , O. Kuba [-]

ŽK: 56. M. Plašil , 64. T. Kubík , 65. A. Fedrhanc , 67. J. Jeřábek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Říha Jaroslav - KREJSA Jakub, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích