F. Hansl 83.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného to se Mšecí neměla snadné, v brance zářil Klíma


Branky


83. F. Hansl - 23. P. Heller
4

Slaný - Rezerva krajského A-týmu měla k dispozici pár hráčů právě z vyšší soutěže. Mšec se toto ale nezalekla a soupeři statečně vzdorovala. Za svůj obětavý výkon brala nakonec plusový bod po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma držel svůj tým

Mšec vsadila na defenzivní pojetí hry a brejky. Přesto to byli ale domácí, kteří šli dvakrát na Klímu, ten ale statečně odolal. Ve 23. min. se blýskl na hrotu hrající Heller, který si udělal ze tří bránících hráčů dobrý den, předložil Zemanovi a ten otevřel skóre utkání - 0:1. Na druhé straně podržel Klíma, který vyrazil prudkou střelu do tyče. Po půl hodině hry předvedla Mšec pěknou akci, po které mířil Kučera těsně nad.

Vyrovnání v poslední desetiminutovce

Druhá půle byla v režii domácíh, kteří se tlačili za vyrovnáním, ale jako první zahrozila Mšec. Výborně hrající Heller chtěl ve skluzu překonat Sábla, ten ale bravurně zasáhl. V 73. min. domácí nevyužili obrovskou šanci a z malého vápna přestřelili. Sudí se ale vrátil k zákroku před tím a nařídil zejména k překvapení hostí penaltu. Klíma dnes měl svůj den a znovu svůj tým v důležité chvíli podržel.

 

I on byl ale krátký na zakončení Hansla, které trochu zavánělo ofsajdem - 1:1. V posledních vteřinách hry měl na kopačce rozhodující gól Heller, který by si ho nutno říci zasloužil, ale Sábl výborným zákrokem vyndal míč ze šibenice a rozhodl o tom, že zápas dojde do penalt. V těch byl opět neskutečný Klíma, který dvě zneškodnil a Mšec tak brala plusový bod. Za hosty byl úspěšný Heller, Chlád, Pejša a Lupák.

 

Galerie od Vladislava Lukáše.



Sestavy


SK Slaný B
M. Sábl [-] - F. Hansl [-] , M. Stibor [-] , R. Šaroch [-] , M. Žahour [-] (32. P. Danda [-] ) , L. Danda [-] , M. Majtaník [-] (46. M. Pospíšil [-] ) , T. Zíma [-] (54. V. Kolařík [-] ) , M. Zelenka [-] (72. D. Tauš [-] ) , O. Kuba [-] , M. Hartman [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
M. Klíma [-] - Z. Červený [-] , J. Kučera [-] - O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] (86. J. Chlád [-] ) - J. Pešička [-] , T. Janoušek [-] , J. Podlena [-] (10. P. Heller [-] ) , J. Pelc [-] , K. Lupák [-] , D. Mrázek [-] (90. M. Pejša [-] )

ŽK: 45. M. Zelenka , 60. O. Kuba - 13. J. Kučera , 24. K. Lupák , 60. P. Heller , 78. J. Pelc , 80. O. Zázvorka .
Hráči zápasu: P. Heller , M. Klíma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - TICHÝ Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza