D. Hlava 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doksy rozhodly o výhře nad rezervou Tatranu jedinou brankou z přímáku


Branky


60. D. Hlava
4

Doksy - Divizní rezerva Tatranu Rakovník zajížděla na kladensko, kde jí čekaly Doksy. O vítězi zápasu rozhodla jediná branka a všechny body zůstaly na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kieryk si dobře postavil branku

Po celý zápas byl vidět vyrovnaný boj, kdy byla hostující rezerva o něco nebezpečnější. A také se dostala do první šance, když si Hájek ze stopera udělal výlet a jeho dělovka ze třiceti metrů skončila na břevně. V další šancí zvonila tyč, to když ji trefil Konopásek. I před Kabelem bylo rušno, ale brankář Tatranu si dokázal vždy poradit. Jako první se do střelecké listiny mohl zapsat Tauš, ale nejprve zakončil z dobré pozice hlavou nad a poté jej vychytal Kieryk. První půle tak neměla svého vítěze.

Hlava rozhodl z přímáku

Vyrovnaný byl i druhý poločas. Uběhla hodina hry a fantastický zákrok vytáhl Kieryk, kterého zaměstnal svou střelou Weis. Hned poté udeřili domácí po brejkové situaci. Ta sice byla nedovoleně zastavena, ale Hlava z přímého kopu využil podklouznutí Kabeleho a jediným gólem rozhodl o vítězi - 1:0. Tatran ani po zbytek zápasu svě šance nevyužil, bomba Konopáska prolétla těsně mimo, a tak se radovali domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Podali jsme nejlepší výkon jara. Herně nemohu klukům nic vytknout. Hráli jsme velmi dobrý kombinační fotbal. Měli i řadu šancí, ale koncovka nás dnes připravila o bodový zisk."



Sestavy


SK Doksy
Z. Kieryk [-] - T. Vincenc [-] , M. Stuchlý [-] (82. D. Kolář [-] ) , M. Samek [-] , O. Putík [-] (18. M. Mařík [-] ) , M. Kubín [-] , J. Kostka [-] , P. Junek [-] , O. Havelka [-] , K. Fišer [-] (50. D. Hlava [-] ) , C. Fereira [-] (70. M. Mařík [-] )

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - K. Výborný [-] , A. Mašek [-] , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] (66. E. Pšenička [-] ) , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] , M. Tauš [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 61. M. Stuchlý , 81. O. Havelka .
Hráči zápasu: Z. Kieryk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Martin, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů