8:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hororový druhý poločas pro Lužnou


Branky


15. J. Liška (p.) , 32. L. Urban , 61. L. Urban , 68. T. Kubík , 72. M. Plašil , 79. T. Kubík , 85. L. Urban , 89. L. Urban - 37. R. Šnajdr , 87. J. Vejvoda
5

Vraný - Další těžké utkání čekalo na luženskou Spartu, která zajížděla do Vraného. První půli svěřenci Tomáše Pavlíčka odehráli zejména ze zadních řad velmi dobře, to se ale nedá říct o poločase druhém, když dovolili soupeři skórovat hned šestkrát a odjížděli s velkým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná vsadila na defenzivu

Lužná vsadila na defenzivní pojetí hry a na brejkové situace. Vypracovala si velmi dobré příležitosti, ale hned ve čtyřech neuspěla. Domácí se trefili dvakrát. Jednou z penalty, poté po rohovém kopu. Na druhé straně zařídil Vejvoda alespoň snížení - 2:1.

Urbanovi to střílelo

Stejná taktika zůstala i na druhý poločas. Drenko měl příležitost na vyrovnání, ale mířil těsně vedle. V 61. min. se domácí prosadili opět z rohového kopu a tato branka nastartovala kanonádu - 3:1. Lužná během jedenácti minut hned třikrát inkasovala a bylo po zápase - 6:1. Sedmou branku a zároveň svou čtvrtou přidal Urban - 7:1. Vejvoda se trefil ještě jednou, ale konečné slovo měl opět Urban - 8:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Šedesát minut jsme žili a byli na cestě k dobrému výsledku. Měli jsme několik šancí, ale koncovka byla naším nepřítelem. Po třetí obdržené brance jsme zápas dohrávali volným přístupem a zbytečně inkasovali dalších pět branek, a to mě hodně mrzí."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - J. Liška [-] - J. Paluba [-] , T. Kubík [-] (82. J. Fujdiar [-] ) , M. Jaráb [-] , P. Hanzlík [-] (70. M. Plašil [-] ) , J. Jeřábek [-] , F. Soudek [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Urban [-] , T. Kostovčík [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] , R. Grill [-] , J. Špička [-] , S. Fronk [-] (67. J. Sláma [-] ) , R. Šnajdr [-] , J. Vejvoda [-] , P. Drenko [-] (87. P. Bičík [-] ) , A. Špička [-] , J. Staněk [-] , D. Kopernický [-]

ŽK: 55. A. Fedrhanc , 78. T. Kubík - 18. F. Duda , 19. A. Špička , 59. P. Drenko , 78. J. Špička .
Hráči zápasu: L. Urban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích