Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného hladce zvítězila, Stožický se blýskl hattrickem


7

Slaný - Minulé kolo vyšly Jedomělice bodově naprázdno doma s B-týmem SK Rakovník a nyní je čekala další rezerva. Ani tentokrát z toho nebyl ani bod, navíc celkem vysoká porážka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janda zařídil kontaktní gól

Jedomělice nezavítaly do Slaného v top sestavě, což se na utkání také potvrdilo. První půle byla ve znamení domácího celku, který si vytvořil dvougólový náskok a spousty neproměněných šancí. Prvním střelcem byl v 10. min. Tikovský, na jehož trefu navázal ve 26. min. Stožický - 2:0. Hned v zápětí však přišla kontaktní branka Jandy, která vrátila Jedomělice do hry - 2:1.

Dorostenec Danda si zpříjemnil pobyt gólem

Uklidňující dvougólové vedení přišlo hned ve 48. min., kdy se krásnou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Stožický - 3:1. Po hodině hry přidal čtvrtou branku domácího celku Tikovský a bylo rozhodnuto - 4:1. Na něj navázal svým třetím gólem opět Stožický, kterého mohl těšit i krom tří bodů hattrick - 5:1.

 

Slaný dalo prostor i třem dorostencům, kteří na hřišti strávili slušnou časovou porci. Jeden z nich, konkrétně Danda, se v 83. min. mohl radovat z gólu, kterým zároveň stanovil konečné skóre jinak klidného zápasu, kde se Jedomělice do ničeho vážnějšího kromě gólu a jednoho závaru nedostaly - 6:1.

 

Galerie v podání Vladislava Lukáše!



Sestavy


SK Slaný B
M. Cílek [-] - P. Volgner [-] (73. P. Danda [-] ) , J. Maroušek [-] (70. M. Drbota [-] ) , M. Majtaník [-] , T. Zíma [-] (70. L. Danda [-] ) , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] (63. J. Peška [-] ) , M. Zelenka [-] , A. Beneš [-] , M. Pospíšil [-] , O. Kuba [-]

TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - M. Janda [-] , M. Zahradník [-] (78. J. Charvát [-] ) , P. Vicenec [-] (63. F. Ekrt [-] ) , P. Krivák [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] (79. J. Pospíšil [-] ) , V. Kolbuch [-] , R. Knotek [-] , P. Laštůvka [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 89. J. Peška - 89. M. Janda .
Hráči zápasu: L. Stožický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích