Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran doplatil na zbytečné chyby a v Hostouni padl


Branky


7

Hostouň - V neděli se představila rezerva Tatranu na hřišti Hostouně, kde se střetla s domácím divizním béčkem. Po dobrém vstupu ale museli odstoupit stopeři Šika a Hájek a to ovlivnilo hru hostů, kteří nakonec odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Tatranu

Vstup do zápasu měli hosté parádní. Neuběhly ani čtyři minuty, když utekl Dolák. Přesným centrem našel Čermáka, který nedal brankáři šanci – 0:1. Za dvě minuty bylo pro Tatran ještě veseleji. M. Kučera se z pětadvaceti metrů opřel do míče a napálil jej do šibenice – 0:2. Domácí ale nesložili zbraně a do poločasu se jim podařilo snížit, když penaltu po zákroku Černého proměnil Slanina – 1:2. Chvilku před přestávkou mohl hostům vrátit dvoubrankové vedení Borsuc, ale při přehazování brankáře těsně minul branku.

Hostouň nepříznivý stav otočila

Druhá část hostům vůbec nevyšla. Po šesti minutách přišla paráda Motlíka, který byl výraznou postavou domácích a přehodil Kabeleho – 2:2. Za deset minut domácí otočili vývoj, když přišla chyba hostů v rozehrávce. Následoval brejk. Slanina šel sám na Kabeleho a mazácky zakončil – 3:2.

 

V 72. min. hosté opět chybovali ve středu hřiště při rozehrávce. Tentokrát utekl Kubát. Udělal kličku Kabelemu a zakončil – 4:2. Za tři minuty ale vykřesal naději Borsuc, který si naběhl na centrovaný míč Čermáka a mezi nohama brankáře skóroval – 4:3. Poslední slovo ale měli v 81. min. domácí. Motlík našel volného Bureše, který nezaváhal – 5:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Měli jsme výborný vstup do zápasu, ale postupně šel náš výkon dolů. Vidím dvě příčiny. Zranění a odstoupení Luboše Šiky a výkon domácího Motlíka, který byl velmi rozdílovým hráčem. Domácí byli do útoku velmi nebezpeční, ale v obraně měli okénka. My je ale nedokázali využít a potrestat je."



Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] , L. Nachtigal [-] (76. P. Študent [-] ) , M. Hlava [-] , J. Kubát [-] (74. M. Mikeš [-] ) , R. Linc [-] , A. Hofman [-] , T. Bureš [-] , M. Seidl [-] , F. Motlík [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - D. Dolák [-] , K. Kokarau [-] , A. Mašek [-] , L. Šika [-] (36. M. Tauš [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] (66. L. Skoupý [-] ) , L. Černý [-] , M. Kučera [-] , D. Borsuc [-]

ŽK: 59. T. Bureš - 32. L. Šika .
Hráči zápasu: F. Motlík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Jarolímek Roman - MALÝ David, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů