4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 14:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva divizního Tatranu došla pro domácí výhru nad Sokolem Vraný


Branky


15. K. Kokarau , 25. M. Hájek (p.) , 70. D. Borsuc , 85. L. Černý - 7. L. Urban , 77. P. Hanzlík
8

Rakovník - Další kolo I.B třídy skup. A nabídlo měření sil mezi domácím Tatranem a hosty z Vraného. Zajímavý průběh zápasu si můžete prohlédnout v galerii od Davida Svobody!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran otočil nepříznivý stav

První deset minut bylo ve znamení herní převahy hostujícího týmu, který také z tohoto tlaku vytěžil první gól, když Kabeleho propálil Urban – 0:1. Po inkasované brance zvýšili domácí pohyb a převzali otěže. První šanci ještě Kokarau neproměnil, ale chvilku na to jej vysunul M. Kučera a Kokarau krásně obstřelil brankáře – 1:1.

 

Za pět minut bylo ještě veseleji, když si udělal Kutafin zasekávačku ve vápně a byl sražen. Hájek s přehledem pokutový proměnil – 2:1. Chvilku na to mohl zvýšit M. Kučera, který se dostal sám před brankáře, ale nastřelil pouze jeho tělo. Dvě minuty před přestávkou začal úřadovat arogantní rozhodčí Jahoda, který udělil druhou žlutou pro hostujícího Fedrhance, který dostal první žlutou naprosto nesmyslně.

V hlavní roli sudí Jahoda

Druhý poločas přinesl zpočátku zajímavý, ale pak začal opět úřadovat rozhodčí Jahoda, který zápas vůbec nezvládal svými chybnými rozhodnutími. V 70. min. vysunul Weis kolmicí Borsuce, který šel sám na brankáře a s přehledem ho obstřelil – 3:1. Neuběhly ani tři minuty, když Urban šlápl na ležícího Jiříka, který přišel s oplácením, ale červenou kartu viděl pouze domácí obránce. Hostující kapitán vyvázl pouze se žlutou kartou.

 

V 77. min. hosté nakopli míč do vápna, pro vysoký míč si šel Kabele. Byl faulován v souboji s Hanzlíkem, který skóroval, ale rozhodčí Jahoda uznal gól – 3:2. Domácí ale i o devíti dokázali ještě jednou udeřit. Tauš prošel po brankové čáře do vápna. Našel přesnou přihrávkou k přední tyči nabíhajícího Černého, který korunoval svůj výborný výkon brankou – 4:2.

 

Galerie od Davida Svobody!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Hodinu se hrál velmi dobrý fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Jediný, kdo do zápasu nezapadl, byl rozhodčí Jahoda, který chybami na obě strany zapříčinil, že se dohrávalo bez tří vyloučených, přitom to byl pohodový zápas, který se mohl odehrát na dvě žluté na obou stranách. Klukům musím za výkon i bojovnost poděkovat."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - K. Kokarau [-] , M. Špidra [-] (87. L. Skoupý [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , Y. Kutafin [-] (67. A. Mašek [-] ) , L. Černý [-] , M. Kučera [-] (57. M. Tauš [-] ) , D. Borsuc [-] , J. Jiřík [-]

TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - - T. Kubík [-] (68. S. Pustai [-] ) , M. Jaráb [-] , P. Hanzlík [-] , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] , F. Soudek [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Urban [-] , T. Kostovčík [-] , J. Paluba [-]

ŽK: 36. J. Jiřík , 51. K. Kokarau , 75. M. Čermák , 87. Z. Weis - 8. A. Fedrhanc , 28. M. Jaráb , 73. L. Urban . ČK: 73. K. Kokarau , 80. J. Jiřík - 43. A. Fedrhanc .
Hráči zápasu: L. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jahoda Petr - DVOŘÁK Martin, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích