3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 14:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokol Mšec dvakrát vedl, ale nakonec se body dělily


Branky


4

Rakovník - V neděli bylo na programu okresní derby, ve kterém rezerva Tatranu přivítala tradičního soupeře – Sokol Mšec. Domácí se museli obejít bez řady opor, a tak museli zaskočit kluci z áčka a hlavně z dorostu, kteří zahráli velice dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný vyrovnávací gól

Prvních dvacet pět minut bylo ve znamení tlaku hostů, kteří hráli rychlý a přímočarý fotbal. Do první šance se dostal Wittmayer, ale těsně minul. V 15. min. poslal Heller křížný pas na Wittmayera, který utekl po levém křídle. Střílenou přihrávkou našel do vápna nabíhajícího Podlenu, kterému jen stačilo nastavit placírku – 0:1. Za pět minut mohlo být ještě hůře, ale tentokrát Podlena po centru Wittmayera ze šesti metrů přestřelil.

 

Velkou šanci měli hosté ve 21. min, kdy utekl Wittmayer. Místo zakončení nahrál ještě Lupákovi, kterého zázračně vychytal přesunující se Kabele. Od tohoto okamžiku se hra začala vyrovnávat, i domácí o sobě dali vědět. Hodně jim pomohla 34. min, kdy Mašek rozehrál rohový kop na krátko na Lisnera, který se rozhodl centrovat, ale míč mu sjel po noze. Překvapil Klímu, kterého přeletěl a od zadní tyče skončil v síti – 1:1. Závěr poločasu patřil domácím, ale mšecká obrana tlaku odolala.

Za svůj výkon si Omovie branku zasloužil

Vstup do druhé části měli Mšečtí parádní. Hned po rozehrání přišel dlouhý nákop. Jiřík neustál souboj s Wittmayerem, který bombou pod břevno nedal Kabelemu šanci a vrátil hostům vedení – 1:2. Domácí ale nesložili zbraně a snažili se o vyrovnání. Dařilo se hlavně Kingsley Omoviemu, který udržel skoro všechny míče a vytvářel tlak na mšeckou obranu i ve vzdušných soubojích.

 

Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 75. min, kdy byl před vápnem faulován P. Kučera. Míč si k trestnému kopu postavil Mašek. Jemným centrem našel Kingsley Omovieho, který hlavou líznul míč, jenž neměl velkou razanci, ale i tak skončil po Klímově zaváhání v síti – 2:2. V závěru se domácí snažili strhnout vedení na svoji stranu. Hosté naopak hrozili z rychlých brejků, ale ani jedna strana už nedokázala skórovat.

Zase za to může ten černoch

Rozuzlení tak musela přinést střelba ze značky pokutového kopu. Wittmayer nezaváhal, ale Klíma vychytal M. Kučeru – 0:1. Zázvorkovu penaltu vyrazil Kabele a Hájek srovnal – 1:1. J. Kučera netrefil branku a sám Kabele prostřelil Klímu 3:1. Podlena napálil míč do břevna, a tak vítězství Tatranu pečetil svojí kulišárnou Kingsley Omovie – 3:1.

 

Galerie v podání Davida Svobody!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Byli jsme v hodně improvizované sestavě a rád bych klukům z áčka i dorostencům poděkoval za pomoc. Nepovedly se nám vstupy do obou poločasů, za což jsme byli potrestání, ale nesložili jsme zbraně. Kluci bojovali a přidali i fotbalovost. Díky tomu, že jsme přežili úvodní tlak soupeře, je potom remíza spravedlivá. Jsem rád, že se nám povedlo vyhrát druhý penaltový rozstřel v řadě."

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
Miloslav Mrázek, trenér: "Utkání rozhodly naše neproměněné vyložené šance v prvním poločasu. Nebavím se o šancích, ze kterých by se dalo skórovat, ale o vyložených šancích. Už je to otřes, co dokážeme neproměnit. Dalším faktorem byly dva inkasované góly, které oba padají na vrub Martina Klímy."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - L. Skoupý [-] (64. P. Kučera [-] ) , K. Kokarau [-] , A. Mašek [-] (76. L. Vait [-] ) , K. Omovie [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , J. Lisner [-] (76. F. Skoupý [-] ) , A. Zaspal [-] , J. Jiřík [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
M. Klíma [-] - Z. Červený [-] , J. Kučera [-] , P. Heller [-] - D. Mrázek [-] , K. Lupák [-] (69. J. Pelc [-] ) , O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] (84. J. Chlád [-] ) - T. Janoušek [-] , M. Wittmayer [-] , J. Podlena [-]

ŽK: 87. M. Čermák , 90. P. Kučera - 30. K. Lupák , 33. O. Zázvorka , 69. J. Kučera .
Hráči zápasu: K. Omovie .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chovanec Petr - TVAROH Petr, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích