Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnická Benfica padla s rezervou Hostouně


5

Rakovník - B-tým Hostouně zajížděl v rámci 19. kola I.B třídy skup. A na hřiště Rakovníka, kde je čekal místní rezervní tým SKR. Domácí šli do vedení, ale hosté otočili první půli ve svůj prospěch. Ve druhém poločase své vedení navýšili a kontaktní branka Mareše v závěru zápasu už nic nezměnila. Rakovničtí tak doplatili na neproměněné šance, hosté zvítězili díky své produktivitě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta mrzela

SKR šlo do vedení po centru P. Tvrze, který našel Mareše a zkušený holohlavý fotbalista se nemýlil - 1:0. Rakovnická Benfica mohla jít do dvougólového vedení, ale penaltu P. Tvrze zahranou k tyči vychytal Obrcian. Nedáš - dostaneš. Titlbach propadl a Zachariáš obdržel míč před prázdnou branku - 1:1. Neproměněné penalty mohli domácí litovat o to více, když se přes Nováčka prosadil jeden z hostujících hráčů, naservíroval centr na hlavu Zachariáše a ten s pomocí tyče poslal kladenský tým do vedení - 1:2.

 

Rakovničtí velké množství šancí zahodili. Krupička vyslal Titlbacha k tahu na bránu, ale Obrcian vyrazil. P. Tvrz hledal centrem Faigla, ale jeho hlavička orazítkovala břevno. Rohla v domácí svatyni řešil pouze jednu akci ze strany, když se vrhl protihráči pod nohy. A když i zkušený Plaček mířil do brankové konstrukce, šlo se do kabin za stavu 1:2.

Hostouň si vítězství pohlídala

Ve druhém poločase šel P. Tvrz z boku na branku, ale neuspěl. Krupička hlavičkoval vedle a Fojtíkova nadějná střela byla zblokována těsne vedle. Aktivní P. Tvrz hledal centrem Krupičku, ale ten také nemířil přesně. Hostouň se dostala jen k jedné střele, která jen minula těsně tyč. Hostouň vsítila svou třetí branku po brejku, když si Nachtigal navedl míč do vápna a na zadní tyč překonal Rohlu - 1:3. V 90.min. snížil Mareš, který se prodral do vápna a zahrál Obrcianovi na housle - 2:3.

 

Nově přidána galerie!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Poslali jsme do branky žijící legendu Michala Rohlu. Měli jsme spoustu šancí, ale byli jsme velmi impotentní. Soupeř tolik šancí neměl, ale co mohl, to proměnil. Už se pode mnou houpe židle. V dohrávce porazíme Lužnou, jinak budu rezignovat."




Sestavy


SK Rakovník B
M. Rohla [-] - J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , M. Jirásek [-] (79. J. Plaček [-] ) , L. Krupička [-] , P. Nováček [-] , P. Faigl [-] , M. Beneš [-] , P. Tvrz [-]

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Tygl [-] , L. Nachtigal [-] (86. J. Kubát [-] ) , M. Zachariáš [-] , R. Linc [-] (79. N. Onu [-] ) , O. Žíla [-] , T. Bureš [-] , J. Hanuščík [-] , M. Seidl [-] , T. Krupička [-] , D. Viduna [-]

ŽK: 48. P. Faigl - 30. R. Linc .
Hráči zápasu: J. Mareš - M. Zachariáš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - KAUCKÝ Miloš, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích