4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 14:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Braškov v lese padl a odjížděl z Tatranu s prázdnou


Branky


5. M. Čermák , 7. M. Kučera , 29. M. Kučera , 64. M. Tauš (p.) - 11. J. Šebesta , 34. J. Jaroš
4

Rakovník - Rezerva divizního Tatranu přivítala na svém hlavním hřišti kladenský tým z Braškova. První poločas nabídl branky i vyhrocené situace. Domácí ho zvládli o gól lépe a když si pohlídali i druhou půli, tak se mohli radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Vstup do zápasu patřil domácím. V 5. min. vysunul Dolák krásnou kolmicí Čermáka, který šel středem sám na brankáře a mazácky ho obstřelil kolem nohy – 1:0. Za dvě minuty už to bylo o dva góly, když na konci rychlé spolupráce byl M. Kučera, který se také vyhnul ofsajdové pasti a kolem nohy vyběhnuvšího brankáře poslal míč do sítě – 2:0.

 

Hosté ale nesložili zbraně a díky nebezpečnému přechodu do útoku snížili. Všemu ale předcházel špatně rozehraný trestný kop domácích na polovině soupeře. Následoval rychlý brejk. Kabele ještě dvě střely chytil, ale proti třetí dorážce už byl krátký – 2:1. Radost hostů ale trvala jen pár minut. Domácí měli díky mládí výhodu v rychlosti. Dolák vysunul na pravé straně Čermáka, který utekl. Nádherným centrem našel nabíhajícího M. Kučera, jenž se zavěsil do vzduchu a trknul nechytatelně – 3:1. Braškov ale opět snížil, když se z trestného kopu prosadil Jaroš – 3:2.

Tatran si vítězství pohlídal

Druhý poločas byl v režii domácích, kteří dobře kombinovali. Drželi míč a měli i šance, ale koncovka už nebyla tak přesná jako před přestávkou. Po hodině hry zatáhl po levé straně míč Tauš. Přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Doláka, který byl ve vápně sražen. Míč na značku pokutového kopu si postavil Tauš a nezaváhal – 4:2. V závěru mohli domácí náskok navýšit, ale byli nepřesní v koncovce. Největší šanci zahodil Weis, který z osmi metrů přestřelil prázdnou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Hra nebyla vůbec špatná. Naše vítězství je zasloužené a mohlo být i vyšší. Soupeř měl velice nebezpečný přechod do útoku, ale byl zranitelnější v obraně. Paradoxně jsme si ale dva góly dali sami, což je škoda. Jinak musím kluky za předvedený výkon pochválit."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - D. Dolák [-] , K. Kokarau [-] (88. J. Konopásek [-] ) , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , L. Černý [-] , M. Kučera [-] (72. A. Mašek [-] ) , M. Tauš [-] , J. Jiřík [-]

SK Braškov
M. Kohout [-] - D. Míčka [-] (71. D. Vávra [-] ) , S. Najer [-] , V. Barták [-] (68. J. Novotný [-] ) , L. Rössler [-] - J. Šebesta [-] , R. Chudoba [-] (76. P. Přichystal [-] ) , D. Hoda [-] , J. Hrubý [-] , T. Repaský [-] - J. Jaroš [-]

ŽK: 28. K. Kokarau , 32. L. Šika , 54. L. Černý - 20. V. Barták , 32. T. Repaský , 56. J. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOČEK Michal - POLÁK Ivo, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích