D. Vild 68.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: B-tým Tatranu remizoval s lídrem soutěže, v penaltách kraloval Zlata


Branky


0

Rakovník - Rezerva Tatranu, která na své umělé trávě přivítala lídra soutěže a největšího aspiranta na postup do I. A třídy – Čechii Velká Dobrá. Hosté se pyšní úctyhodnou bilancí. Ve třinácti podzimních zápasech pouze čtyřikrát inkasovali a jen jednou prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól zadarmo

Úvod zápasu patřil hostům z Kladna. Na domácích byl znát až moc velký respekt. Po pěti minutách chtěl Šika přihrát brankáři Kabelemu, aůe nevšiml si soupeře. Porazil se zmocnil míče a snadno otevřel skóre – 0:1. Domácí ale nesložili zbraně a zhruba po patnácti minutách začali srovnávat hru. Do vyložené šance se ale do přestávky nedostali. Jediné ohrožení přinesly dvě hlavičky M. Kučery, kterým ale chyběla přesnost.

Zasloužené vyrovnání

Druhý poločas začal náporem domácích, na kterých byla znát touha po vyrovnání. Do první šance se dostal M. Kučera, který si naběhl na míč za obranu, ale ze strany minul. Největší šanci měl po centru Borsuce nekrytý Kokarau, který ale z osmi metrů zamířil jen do připraveného veterána Zlaty. Chvilku na to nebezpečně hlavičkoval M. Kučera, ale Zlata byla opět na místě.

 

V 68. se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Weisův přetažený rohový kop vrátil před branku Kokarau. Vild prvním pokusem ještě nechal vyniknout Zlatu, ale dorážku už zvládl – 1:1. Od toho okamžiku se snažila obě mužstva o vstřelení vítězného gólu.

 

Posledních deset minut bylo ale v režii hostů. Nejprve Kabele vyškrábl těžkou přízemní střelu. Chvilku na to L. Šika na poslední chvíli zablokoval Andruchoviče, který už byl sám před Kabelem, ale bohužel se u toho domácí stoper zranil a musel odstoupit. V samotném závěru mohl rozhodnout Porazil, ale místo zakončení volil kličky a doslova se ukličkoval mimo palebnou pozici.

Zlata prodal své zkušenosti

O vítězi tak musely rozhodnout penalty, ale domácím vůbec nejdou a to se opět potvrdilo. Hned první dvě neproměnili Weis a Kabele, když obě parádně zlikvidoval Zlata. Jelikož hosté byli neomylní, tak Hájek s Doušou už pouze korigovali výsledek – 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Hosté se ukázali jako velice dobře organizovaný tým. Hlavně v defenzivní činnosti. Fotbal na krásu se moc nehrál. Oba týmy víc nakopávaly míče, než aby se snažily o kombinaci. Přitom když byl míč na zemi, tak pěkné akce přišly. O penaltách se bavit moc nechci, protože to bylo z naší strany odfláklé. Přesto musím kluky za bojovnost na nasazení pochválit. Nehrálo se zrovna v rukavičkách a tento zápas hodně bolel, o čemž svědčí to, že jsme museli střídat opory Kubu Jiříka a Luboše Šiku. Teď se jen budu modlit, aby se na derby dali dohromady."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - Y. Kutafin [-] , K. Kokarau [-] (85. A. Mašek [-] ) , D. Vild [-] , L. Šika [-] (72. M. Hájek [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Kučera [-] , L. Černý [-] , D. Borsuc [-] , J. Jiřík [-] (58. J. Douša [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
J. Zlata [-] - D. Hovorka [-] (66. D. Volman [-] ) , J. Porazil [-] , M. Bílek [-] , D. Hrubý [-] , V. Dufek [-] , R. Volman [-] , M. Zimerman [-] , Š. Honetschläger [-] , T. Lev [-] , T. Andruchovič [-]

Hráči zápasu: J. Zlata .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - DUCKÝ František, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.