2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky ve Lhotě dotahovaly, nakonec mají dva body


Branky


11

Lhota - V zápase dvou týmů z horní poloviny se dal očekávat pěkný zápas. Horky začaly zápas s Nádeníčkem pouze na lavičce náhradníků a v zápase dotahovaly a právě střídání se ukázalo jako dobrý tah trenéra Kohouta. A tak se diváci dočkali přídavku v podobě penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nevyužily své velké šance

Ve 3. min. poslal Šalamoun dlouhý míč za obranu na levou stranu, ale zakončujícího Primuse vychytal ramenem Michňa. Míč se ale odrazil do míst, kde stál Kudela a z uctivé vzdálenosti přehodil hostujícího brankáře a míč skončil v síti - 1:0.

 

Vyrovnat mohl Murárik, ale nepovedlo se. Hosté de dočkali až ve 14. min., když Štastný tečoval Murárikovu střelu - 1:1. Další šance hostí zůstaly po pokusech Korce, Klaina a Šťastného nevyužity a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Hostům vyšlo střídání

Domácí se opět dostali do vedení, po přímém kopu zakončoval přesně Ibe - 1:1. Horky se snažily vyrovnat a povedlo se. Ve skrumíži se nejlépe zorientoval v 85. min. střídající Nádeníček a hlavou poslal balón do sítě - 1:1.

Bod navíc pro Horky

Hned v první sérii nedokázal ani jeden tým dát branku, Murárika vychytal Vošmík, který přišel na hřiště na konci zápasu právě kvůli penaltovému rozstřelu a Ibe netrefil vůbec branku. Ve druhé sérii poslali brankáře na druhou stranu Zahálka i Kwame Adjei. Poté přišel zlom, Korec dal a Kudelu vychytal Michňa. V dalších pokusech se nemýlili Nádeníček ani Vlasatý. A protože hostující Smetana dal, domácí poslední penaltu ani kopat nemuseli.



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Zápas ve Lhotě byl bez emocí a nervozity a diváci museli být spokojeni. Rozehráli jsme zápas dobře, ale paradoxně jme dostali po žákovské chybě první gól. Hráli jsme dál a do poločasu jsme si vytvořili čtyři stoprocentní šance, ale Murárik, Korec, Klain a ani Šťastný své šance neproměnili. Přesto jsme ale po inkasovaném gólů brzy srovnali. Druhý poločas se domácí po přímém kopu dostali opět do vedení. I tentokrát se nám podařilo srovnat, sice až v závěru střídajícím Nádeníčkem a na konci zápasu po sérii rohových kopů jsme mohli klidně i vyhrát. Na penalty jsme vyhráli, když soupeř jednou netrefil branku a jeden pokus chytil náš gólman Michňa."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] (90. P. Vošmík [-] ) - T. Vlasatý [-] , R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , M. Šalamoun [-] , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] (46. J. Šíma [-] ) , R. Neumann [-] (71. J. Kunc [-] ) , M. Kudela [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - P. Klain [-] , M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] , Z. Zahálka [-] - S. Smetana [-] , J. Horák [-] (86. A. Kohout [-] ) , T. Doležal [-] (67. B. Nádeníček [-] ) , O. Murárik [-] - R. Šimek [-] , M. Korec [-]

ŽK: 61. L. Primus - 40. R. Šimek , 55. T. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - DRÁBEK Tomáš, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra domácích

Zápas bez tlaku, oba týmy hrají velmi dobrý fotbal. Zápas se ponese v poklidném tempu a bude to spíše o jednom gólu, domácí by mohli chtít vyhrát o trochu víc a vylepšit tak ještě postavení v tabulce.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích