Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora zvládla zápas se Semicemi o pomyslných šest bodů


Branky


11

Kutná Hora - Předposlední zápas sezóny mezi Kutnou Horou a Semicemi byl pro oba týmy velmi důležitý. Domácí by se případnou výhrou přiblížili blízko záchraně a naopak hosté by se výhrou dotáhli na svého soupeře na pouhý bodový rozdíl. Kutnohorští ale nedali Semicích žádnou šanci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidné vedení Kutné Hory

Spartu poslal do vedení Hradílek, když byl v 18. minutě důrazný na hranici malého vápna, odkud překonal brankáře hostí - 1:0. Ještě veseleji bylo v Kutné Hoře po půl hodině hry, kdy se k zakončení ve vápně dostal Filipec a zvýšil - 2:0.

Domácí přidali další dvě branky

Další navýšení výsledku mohlo přijít hned dvě minuty po přestávce, kdy kapitán hostí Bříza srazil trestný kop Wolfa, ale míč zastavilo břevno. Třetí branku tak přidali Kutnohorští až v 57. minutě, kdy po závaru ve vápně několikrát zahrozili a nakonec míč do branky dostali ve chvíli, kdy Kulhánkovo zakončení usměrnil do sítě Hradílek - 3:0. Definitivní pojistku přidal v 76. minutě Piskač, který se trefil krásně z trestného kopu, když poslal míč o tyč do semické branky - 4:0



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Zápas jsme zvládli bez nějakých větších problémů. V prvním poločase jsme šli do vedení dva nula. Ve druhém poločase jsme pak přidali další dvě branky a mohli jsme do utkání prostřídat všechny hráče, takže se celý tým dostal do hry. Navíc na hřiště nastoupil i Tomáš Frejlach. Takže jsme spokojení. Samozřejmě budeme čekat, jak se vyvine situace v dalších zápasech, jestli to již bude stačit na záchranu nebo prozatím nebude. Smutné na tom je jen to, že jsme se museli připravovat na utkání, které jsme hrát nechtěli, protože jsme na začátku jarní části věřili, že budeme atakovat jiné než sestupové pozice. Doufejme, že hráči nyní vyspěli morálně a v příští sezoně na tom budou lépe a budeme hrát ve vyšších patrech tabulky."

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Vyžrali jsme si to až do dna. Máme další čtyři zraněné hráče, dohrávali jsme v deseti a to ještě s náhradním brankářem Zemánkem v poli. Je to zaslouženě jednoznačné vítězství domácích. Předčili nás v bojovnosti a nasazení, makali po celý zápas. V době, kdy jsme dostali druhý gól, bylo hotovo. My jsme ty poslední dva zápasy hráli strašně. Asi na nás i dolehla tíha okamžiku. Ale bylo to jedno s druhým, od každého něco. Hlavně jsme si to prohráli sami a to mnohem dřív než v posledních dvou zápasech. Já říkám, že se to zlomilo hned v jarní premiéře. Vedli jsme v Poříčanech tři jedna a měli jsme to utkání vyhrát. Jenže to se nepovedlo a navíc se tím chytily Poříčany."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] (86. D. Gygal [-] ) , J. Hradílek [-] (88. T. Frejlach [-] ) , O. Filipec [-] (68. V. Piskač [-] ) , V. Semrád [-] , O. Matoušek [-] , M. Wolf [-] , J. Kulhánek [-] (75. J. Svoboda [-] ) , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] (72. V. Semrád [-] ) , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] (61. M. Novák [-] ) , P. Rychtařík [-] , T. Dudla [-] , V. Kavka [-] (82. T. Zemánek [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 52. M. Wolf - 27. T. Dudla , 70. J. Vavřík , 83. T. Zemánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HES Filip, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra domácích

Oba dva týmy potřebují body, bude to souboj nejen na hřišti, osobně si myslím, že body zůstanou doma.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů