4:3
(3:3)
11. M. Malák
18. Z. Rada (vl.)
38. V. Stibora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 18:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V divoké přestřelce vyhrály Tuchlovice nad Libiší


Branky


6. J. Kala , 36. M. Fitko (p.) , 40. J. Nejedlý , 46. J. Červenka - 11. M. Malák , 18. Z. Rada (vl.) , 38. V. Stibora
12

Tuchlovice - Libiš, která zavítala do Tuchlovic, stále pomýšlí nad postupem. Naopak Tuchlovice mají po výhře již klid a jistotu záchrany. Diváci viděli celkem sedm branek a určitě si přišli na své. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli šest branek, na každé straně tři

Zápas začal ve velkém tempu a hned v 5. min. zahrávali domácí rohový kop, po kterém se také dostali do zakončení, ale hradba těl nebyla propálena. V 6. min postupoval po narážečce sám Kala a nemýlil se - 1:0. V 11. min. bylo ale srovnáno. Z levé strany poslal míč do vápna Dušek a Malák v akrobratické pozici rozvlnil síť - 1:1. O sedm minut později poslal Rada míč do vlastní branky a hosté vedli - 1:2. 

 

Další branky se diváci dočkali až ve 36. min., když se hosté provinili podle hlavního rozhodčího faulem a kopala se penalta, tu bezpečně proměnil Fitko - 2:2. Jenže nerozhodný stav vydržel pouhé dvě minuty, poté se ve 38. min. trefil pěkně Stibora z pětadvaceti metrů - 2:3. Vyrovnání přišlo opět záhy a hned ve 40. min. se po rohovém kopu trefil Nejedlý - 3:3.

Jediná trefa znamenala výhru domácích

Úvod druhého poločasu vyšel domácím na jedničku. Červenka se dostal ve 46. min. za hostující obranu po přihrávce Hafenrichtera a překonal Brožka - 4:3. Po této brance již nebylo vidět mnoho fotbalovosti. Vedení mohl navýšit Kraus, ale mířil těsně vedle. Po centrovaním míči se pokusil o akrobatické zakončení nůžkami Brnovják, ale také on netrefil branku. Největší šanci měl Kala, ale tentokrát svůj samostaný únik zakončil do rukavic brankáře Brožka. Vyrovnání měl na kopačkách v závěru zápasu Stibora, ale orazítkoval pouze břevno.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Zdeněk Šenkeřík, trenér: "Po zápase jsem šel za kluky do šatny a oznámil jim, že po tom, co jsem viděl, končím. Už to řešíme nějakých sedm kol na jaře, a abych nějak jezdil a pak se klukům nemohl podívat ani do očí, protože není ani v jejich silách s tím něco udělat, to ne. K rozhodčím se vyjadřovat nebudu, to nemá úplně význam. Mně ani tak nevadí, když rozhodčí trochu straní domácím, dá jim víc standardek. Spíše to, že kouskují hru mužstva, která jsou fotbalová, jsou v nevýhodě. Tohle rozhodčí vědí a tohle mě na utkání v Tuchlovicích mrzelo. Dostali jsme ve 46. minutě gól a v tu chvíli bylo po fotbale, prakticky se nehrálo. Není to jen o zápase v Tuchlovicích, už to ve mně zrálo delší čas. A je mi jedno, jestli někdo řekne, že to Libiš také dělala, o tom to není. Já hrál pražský přebor, ten byl klidný. Co se děje ve Středočeském kraji je neskutečné. Abych byl v každém zápase na vyhození, to nemám zapotřebí. Hráče nutím, aby hru tvořili. Bohužel nás soupeři vytrestají obvykle z nějakého brejku, který jim umožníme. Máme mladé mužstvo, věkový průměr je 22 let. Kluci mají budoucnost, hodně bych jim přál, aby hráli divizi a posunuli se výš. Protože rozdíly zase tak markantní nejsou, aspoň co sleduji. Spíš je to o připravenosti mužstev. Jaro jsme si prohráli některými záhadnými zápasy, k nimž se nechci moc vyjadřovat.



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] (30. M. Šimek [-] ) - V. Kraus [-] , J. Kala [-] , M. Cabejšek [-] (46. J. Červenka [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Kedroň [-] (16. M. Brnovják [-] ) , Z. Rada [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-] (82. Š. Procházka [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Malák [-] , P. Dušek [-] , T. Vaněk [-] , J. Prieložný [-] (78. V. Antoš [-] ) , P. Dobrovolný [-] (29. V. Turek [-] ) , P. Zuskin [-] , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , M. Pešek [-] , P. Novotný [-] (66. I. Adenubi [-] )

ŽK: 26. V. Kraus , 42. J. Kala , 73. P. Hafenrichter , 86. Z. Rada - 8. V. Stibora , 18. M. Pešek , 37. P. Zuskin , 40. P. Dušek , 45. M. Malák , 67. V. Turek . ČK: 89. M. Pešek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích