2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 20:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí zdolalo Poříčany a slaví titul v krajském přeboru


Branky


54. M. Bohata , 83. D. Filip
12

Poříčí - Fotbalisté Poříčí nad Sázavou dotáhli svou parádní jarní jízdu dvě kola před koncem soutěže k titulu v nejvyšší krajské soutěži. Po výhře nad Poříčany, které se prezentovaly sympatickým výkonem, je již Horky nemůžou dostihnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes řadu šancí branka nepadla

Hosté bojující o záchranu v soutěži si museli nechat zajít chuť v Poříčí na body, i když hlavně v prvním poločase zanechali na hřišti velmi dobrý dojem. Domácí sice lépe kombinovali, ale hosté byli nebezpeční hlavně na levé straně Jandou a také ze standardních situací. Gól měl na hlavě Snop, ale skórovat se mu nepovedlo a Hampla na poslední chvíli zblokoval Vacek.

 

Na druhé straně měli velké šance domácí, ale Žák ve dvou případech nezamířil mezi tyče a Rejhona po parádní akci s Bohatou a Trpišovským vychytal veterán Klíma, jenž si poradil také se šancemi Trpišovského, Bohaty a Filipa. A protože zůstaly šance nevyužity, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Dvě zasloužené branky domácích

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, střelu Jíši ještě Klíma polapil, ale na parádní akci Bohaty po vyvezení míče stoperem Vackem, již v 54. min. nestačil - 1:0. Za chvíli mohl zvýšit vedení Balata, ale trefil nohy Klímy. Na druhé straně se zapotil Soukup při střele Jandy.

 

S postupem času hosté otevřeli hru a domácí měli šance na navýšení svého vedení. Třikrát Páv a jednou Žák sóla ale neproměnili. Až v 83. min. přinesl uklidnění do domácích řad Filip krásnou ranou do šibenice - 2:0. V nervózním závěru ještě Klíma vychytal Filipa.

 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Jsem rád, že jsme poslední krok zvládli, i když jsme se na něj hodně nadřeli. Hosté hráli hlavně v prvním poločase velmi dobře. Poté co jsme jim dali gól, začali být nervózní, přidali tvrdé zákroky a jejich frustrace vyvrcholila rozbitím skla u dveří do hostující kabiny. Od soupeře musím pochválit brankáře Klímu, který ve 47 letech podal parádní výkon. Mám obrovskou radost, co jsme dokázali. Vítězství v krajském přeboru si strašně cením a věřím, že i kluci. Na jaře střílíme góly, což se nám na podzim moc nedařilo a obranná fáze s brankáři je vynikající. I proto jsme asi po právu první."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - V. Peroutka [-] (90. J. Kondelík [-] ) , M. Jíša [-] (89. T. Říha [-] ) , J. Trpišovský [-] (62. O. Páv [-] ) , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (75. P. Pohorský [-] ) , D. Filip [-] , J. Žák [-] , V. Balata [-] (79. Z. Hašek [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] (88. A. Kopecký [-] ) , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , L. Mužík [-] (75. F. Stárek [-] )

ŽK: 77. D. Filip , 88. M. Jíša , 90. J. Žák - 64. P. Janda , 65. F. Kmoníček , 75. O. Puk , 75. D. Snop , 90. F. Stárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Poříčí má nejlepší tým v soutěži a potvrzuje to v každém zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích