3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:30

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný výsledek byl pro Slaný v Příbrami až příliš krutý


Branky


22. M. Suchý (p.) , 50. A. Bábíček , 72. D. Morav
12

Příbram - Domácí Příbram svedla boj se Slaným, které v zápase mělo velké množství šancí. Utkání se nakonec zlomilo ve druhém poločase a Spartak mohl slavit zisk třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchý proměnil penaltu a domácí po půli vedli

V 5. min. předvedli Galbavý s Hořejším pěknou kombinaci, jenže celá akce nakonec k zakončení nevedla. V 10. min. hostům již zakončení vyšlo, ale Galbavý bránu přestřelil. Na druhé straně pak v 19. min. z dobré pozice Sedlákovu branku netrefil příbramský Kuba. V 21. min. si za obránce naběhl Bábíček a Sedlák musel proti němu vyrazit z branky, jeho střet s útočníkem domácích pak rozhodčí Hes posoudil jako penaltový a nařízenou penaltu proměnil kapitán Suchý - 1:0.

 

Ve 23. min. byl faulován před pokutovým územím Galbavý a sám pak zahrával trestný kop. Ten však srazila zeď domácích hráčů na roh. Ve 26. min. Sedlák včasným vyběhnutím vychytal samostatný náběh Vaška. Ve 37. min. dokázal Solnař vytěsnit mimo bránu nebezpečnou střelu Stožického z pravé strany.

Lekce z produktivity

Další velkou šanci měli Slánští po změně stran ve 49. min. Kubaška se prodral mezi obránci až do pokutového území, míč se pak dostal k noze Galbavého, který z dobré pozice pohotově střílel k tyči, jenže míč šel centimetry mimo bránu. Prakticky z protiútoku dali domácí druhou branku. Trestný kop domácích proletěl až k zadní tyči, kde byl nabíhající Bábíček na správném místě a zblízka překonal Sedláka - 2:0. V 57. min. předvedl skvělý únik po pravém křídle Maroušek, přesně odcentroval na Hořejšího, jenže ten hlavou branku Solnaře minul. Vzápětí střílel zpoza šestnáctky Beneš, ale sražený míč skončil pouze na břevně příbramské brány. Po hodině hry to Galbavý zkoušel technickou střelou k tyči, ale i tentokrát Solnař míč lapil.

 

V 72. min. se povedla domácím další gólová akce, Červeňák se prodral po levé straně přes střídajícího Volgnera, přihrál volnému Moravovi, který zblízka pohodlně zasunul míč za Sedlákova záda - 3:0. V 82. min. se Hanslův střelecký pokus mezi tyče nevešel. Na druhé straně zvýšení skóre zabránil Čablík, kterého dvakrát trefili domácí hráči stojícího v bráně a až poté přikryl míč Sedlák. V závěru v jasné pozici Tikovský zblízka poslal míč opět vedle branky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Po dlouhé době jsme okusili vítězství za tři body. Po vedoucím gólu z penalty jsme byli ve velkém útlumu a měli jsme i štěstí, že hosté nevyužili svoje šance. Několik domácích zápasů zpět nám soupeři vždy vyrovnali, tak to měli kluci asi v hlavách. Ve druhé půli jsme až na několik chvil byli o kousek lepším týmem a nakonec zaslouženě vyhráli. Je třeba vyzvednout i výkon hostů, kteří ukázali svoji sílu a vytvořili si několik brankových možností, ale Martin Solnař má letos formu. Snadno se mu góly nedávají a vychytaná nula je toho důkazem. Utkání neprobíhalo tak jednoznačně, jak vypadá výsledek, o to více si tří bodů vážíme. Poděkování patří všem hráčům a také skvělým fanouškům, kteří vždy vycítili, kdy jejich podporu mužstvo potřebuje. Děkujeme!!! Nyní jedeme do Libiše a věříme, že si opět zahrajeme skvělý fotbal, jako na podzim u nás, byť nám Libiš nakonec ukradla dva body."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Výsledek hovoří jasně, ačkoli pro nás je taková prohra snad až příliš krutá. Brankáři Sedlákovi se podařilo ve třetím zápase v řadě vyrobit penaltu, byť ta dnešní byla přísná. Tikovský si před koncem zápasu při zbytečné strkanici, když mstil atak Bábíčka na našeho Hansla, vysloužil osmou žlutou kartu v sezóně a dostal se tak do čela nejnapomínanějšíchslánských hráčů. V záloze se pak v dobrém světle předvedl mladík Beneš, který se dostal do základní sestavy při absenci Hartmana a Vimra."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Šváb [-] (87. V. Šilhavý [-] ) , V. Machač [-] , D. Hájek [-] , A. Bábíček [-] (89. T. Machek [-] ) , M. Vašek [-] (46. D. Morav [-] ) , A. Kuba [-] (71. P. Červeňák [-] ) , J. Voříšek [-] (80. O. Matějka [-] ) , M. Suchý [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (67. U. Ahmed [-] ) , L. Stožický [-] (62. P. Volgner [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , A. Beneš [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 70. M. Solnař , 70. A. Kuba - 30. M. Holly , 79. M. Tikovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hes Filip - MAREK Tomáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra hostů

Příbram to bude mít těžké, protože tam jedeme my a chceme vyhrát. Takže výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích