2:1
(0:0)
73. J. Kapek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíčany udolaly Nové Strašecí


Branky


70. V. Bellada , 81. J. Ježek - 73. J. Kapek (p.)
13

Klíčany - Nové Strašecí by se případnou výhrou dostalo před svého soupeře, ale pro diváky v dobrém utkání se hostům nakonec bodovat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti domácím nebyl jen Pešek, ale také brankové konstrukce

Hned ve 3. min dostal Hájek míč za obranu, poslal míč mezi malé vápno a penaltu, kde očekával spoluhráče Malíka, ten však promáchl. Zahrozili i hosté, ale Krupička po souboji s Horákem nedokázal dostat míč do sítě. Ve svém druhé pokuse o zakončení poté byl už o něco úspěšnější Malík, ale střelu na přední tyč vyrazil Pešek. Domácí měli velké množství standardních situací, které byly velmi dobře zahrávány Předotou, ale zatím nepřicházela žádná branka.

 

Po Malíkovi nevyzrál na Peška ani Minha, ale jeho střela z pvní se povedla, hostující brankář musel na poslední chvíli míč vykopávat nohou. Vzápětí nechybělo moc, aby se husarský kousek povedl Benešovi, vystihl domácí rozehrávku a chtěl z větší vzdálenosti přelobovat Zamazala, ale míč mířil jen do rukavic domácího brankáře. Ve 28. min. musel odstoupit zraněný Mžourek, kterého nahradil jediný hráč hostí na lavici J. Mrázek, jenž taky laboruje se zraněním. Pešek v brance Nového Strašecí měl i nutnou dávku štěstí. Nejprve zvonila tyč a v další šanci vrátil míč Kovář na Předotu a ten mířil hlavou pro změnu do břevna. 

Branky začaly padat až po hodině hry

Druhý poločas odstartovaly dva slibné přímé kopy za hranicí šestnáctky ze strany hostí. První zahrál L. Mrázek před zeď, míč ale stačil Zamazal vyrazit. K druhé standardní situaci se postavil Trnka, ale střela se mu vůbec nepovedla a vysoko přestřelil. V 63. min. se vyznamenal Pešek, když nádherným zákrokem vytáhl jistý gól z brankové čáry.

 

V 70. min. se přihlížející diváci dočkali konečně gólu, když se Bellada dostal přes Pařízka a propálil hostující brankáře - 1:0. Vedení Klíčan mělo jepičí život. V 73. min. přišla přihrávka na Svobodu, který byl již v pokutovém území a při snaze se otočit přišel faul. Penaltu si vzal na starost Kapek a proměnil - 1:1. Domácí ale strhli vítězství na svou stranu. V 81. min. vystřelil střídající Ježek kolem Bláhy na přední tyč a trefil se - 2:1. Hosté vrhli vše do útoku a málem byli potrestáni, proti byl však na brankové čáře Bláha.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Typicky remízový zápas, ve kterém měly Klíčany více šancí a těsně vyhrály. Za mnou zvonila dvakrát branková konstrukce, občas mě něco trefilo. My jsme tolik šancí jakou soupeř neměli. Oběma gólům se dalo předejít, ale bohužel. Škoda je zejména toho druhého, na který už jsme nenašli odpověď. Skončila tak vítězná šňůra pod novým trenérem, ale za předvedený výkon se rozhodně nemusíme stydět. Škoda, že nám to tam alespoň ještě jednou nepadlo. Věřím, že si spravíme chuť příští kolo s Tuchlovicemi."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , Š. Vošta [-] , J. Horák [-] (46. J. Ježek [-] ) - Z. Malík [-] , J. Předota [-] , D. Minha [-] (68. T. Buldra [-] ) , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] (89. M. Klár [-] ) - T. Krimlák [-] (46. V. Bellada [-] ) -

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-] (28. J. Mrázek [-] )

ŽK: 56. T. Petříček - 62. J. Trnka , 78. J. Kapek .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Pejša Jakub - VOKOUN Daniel, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Zápas v Klíčanech vidím na remízu. Strašecí se výsledkově zvedá a uhraje nějaké body.

31. 5. 2018 09:54
výhra hostí :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích