1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horky otočily zápas v Rejšicích


Branky


14

Rejšice - Mladoboleslavské derby mezi domácími Rejšicemi a Horky nad Jizerou čekalo na diváky v rámci 26. kola Ondrášovka KP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly nevyužity

V derby začali lépe hosté, kteří udávali tempo hry, jen branky chyběly. Dvě stoprocentní šance měl Nádeníček a jednu Šťastný, ale proti byl skvělými zákroky brankář Novák. Neujala se ani střela Korce, kterou obrana zblokovala.

Horky zápas otočily

Druhý poločas se hrálo podle stejných not. Byli to ale Rejšičtí, kteří udeřili jako první. Po chybě hostí napřáhl v 53. min zhruba z pětadvaceti metrů Bělík a zaskočil Michňu - 1:0.

 

V 59. min. předvedli hosté oku lahodici akci po ose Doležal, Korec a na konci byl zakončující Nádeníček - 1:1. Střelec vyrovnávací branky mohl o chvíli později poslat svůj tým do vedení, ale brankář domácích míč vyrazil na roh. Stejně tak si počínal Michna i po střele Korce. V 72. min. po tlaku a přetaženém rohovém kopu vrátili hosté míč do malého vápna a tam se nejlépe zorientoval Šimek a propálil vše - 1:2. Domácím se povedlo v závěru vyrovnat, ale branka pro ofsajd neplatila.



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Zápas proti Rejšicím byl těžký už jen z důvodu, že to bylo derby. Myslím, že jsme začali dobře a hru ovádli, ale opět jsme nevyužili šance. I druhý poločas jsme byli lepším týmem, ale jak už to ve fotbale chodí, nedáte - dostanete. Po chybě nás potrestal Bělík. Naštěstí jsme po pěkně akcí srovnali a pak zápas otočili. Chci klukům poděkovat, že zápas otočili a i přes naší špatnou koncovku jsme si odvezli tři body."



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Karela [-] , V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] - M. Falta [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , M. Sabol [-] , A. Fingerhut [-] - F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] (84. M. Korejza [-] )

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] - P. Klain [-] , J. Horák [-] , T. Doležal [-] , M. Karásek [-] , S. Smetana [-] , O. Murárik [-] - M. Korec [-] (84. A. Kohout [-] ) , B. Nádeníček [-] , R. Šimek [-]

ŽK: 66. Z. Bělík - 20. M. Karásek , 70. J. Horák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: výhra domácích

Derby s překvapujícím výsledkem pro nezaujatého diváka.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů