Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedm kulí jak v Sarajevu, Poříčany odjely s debaklem


Branky


14. J. Nejedlý , 27. M. Pudil , 31. V. Kraus , 42. J. Kala , 64. J. Kala , 68. V. Kraus , 88. Š. Procházka
14

Tuchlovice - Poříčany by se v případě výhry na svého soupeře dotáhly na rozdíl jednoho bodu. Domácí fotbalisté se ale na utkání připravili důkladně a neměli s Poříčany žádné slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání bylo rozhodnuto do poločasu

Hned ze začátku měl šanci Fitko, toho ale vychytal hostující Klíma. Další dvě šance měl Pudil, první zastavil brankář a druhou přestřelil. Ve 14. min. se po rohovém kopu trefil hlavou obránce Nejedlý - 1:0. Po dvaceti minutách musel zasahovat také domácí Franěk.

 

Poté padly dvě krásné branky. Nejrpve ve 27. min. orazítkoval Cabejšek svou bombou břevno, ale dobíhající Pudil uklidil míč do sítě - 2:0. O čtyři minuty později se trefil parádně po přihrávce Kedroně Kraus, když z dvaceti metrů také trefil břevno, míč se odrazil na čáru, znovu do břevna a do brány - 3:0. Poločas uzavřel mladý Kala, který dorazil svůj neúspěšný pokus po přihrávce Cabejška - 4:0. 

Kraus a Kala se trefili podruhé

Do druhého poločasu došlo jako v hokeji ke střídání brankářů. Zkušeného Klímu nahradil Kopecký, ale i on byl překonán. V 64. min se svým druhým a zároveň fantastickým gólem v zápase blýskl Kala, když téměř z poloviny hřiště přehodil vyběhnuvšího Kopeckého - 5:0.

 

To nebylo ze strany domácích vše. Hned v 68. min. dostal skvostnou přihrávku mezi obránce Červenka a připravil parádně míč na malé vápno pro Krause a ten se trefil stejně jako Kala podruhé a výsledek byl v tu chvíli už tenisový - 6:0. Poslední slovo si vzal Procházka, který měl po Pospíšilově přihrávce odkrytou bránu a dovršil bezmoc hostí - 7:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Lukáš Hajník, trenér: "Před zápasem jsme měli obavy, Poříčany v zimě obměnily kádr – přišli Janda, Snob, Puk, …. nastoupilo jiné mužstvo v brance se zkušeným Klímou! Byli jsme ale zdravě nažhaveni a dobře připraveni – po rohovém kopu se hlavou prosadil Honza Nejedlý a když přidal branku Cabejšek a Kraus, uklidnili jsme se a zápas jsme v pohodě dotáhli k vysokému vítězství 7:0. Byli jsme agresivnější v soubojích, chtěli jsme více vyhrát, byli jsme hladoví po gólech a to se nám vyplatilo. Dozadu jsme si pohlídali šikovné hráče soupeře a prakticky je k ničemu nepustili! S přístupem i výkonem velká spokojenost, k záchraně nám stačí vydolovat někde 4 body a zkusíme to hned v těžkém příštím utkání ve Slaném příští víkend! V utkání s Poříčany si nakonec zahráli všichni nominovaní hráči – i dorostenec Adam Hodan, který odehrál 20 minut."

SK Poříčany
Filip Stárek: "Zápas, který se nám vůbec nevydařil. Přijeli jsme s oslabenou sestavou a navíc musel hřiště opustit Nedvěd, který měl horečky. Tuchlovice nás přehráli suverénně první poločas a dali nám čtyři branky, vůbec se nám nedařilo a naopak domácím tam spadlo všechno. Druhý poločas už byl takový z povinnosti, ale dostal jsme další tři branky, to už ale domácí útočili do otevřené obrany."



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - V. Kraus [-] (62. A. Hodan [-] ) , M. Kedroň [-] (46. J. Červenka [-] ) , J. Kala [-] (62. Š. Procházka [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Cabejšek [-] , Z. Rada [-] (60. M. Pospíšil [-] ) , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] (46. A. Kopecký [-] ) - P. Janda [-] , F. Stárek [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] (32. L. Mužík [-] ) , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-]

ŽK: 75. J. Červenka , 76. M. Pospíšil - 36. O. Puk , 40. S. Netolický , 82. D. Snop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: remíza

Klasický remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích