M. Horel 69.
1:2
(0:1)
36. J. Kapek (p.)
90. M. Pařízek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí šokovalo Beroun


Branky


69. M. Horel - 36. J. Kapek (p.) , 90. M. Pařízek
14

Beroun - Do nedalekého Berouna zavítalo Nové Strašecí, které rozhodně nepřijelo v roli favorita, ale v dobré formě a navíc pod trenérem Svobodou ještě nepoznalo porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapek po vypršení trestu hned skóroval

Úvod zápasu hráli domácí s míčem na svých kopačkách a Strašečtí dbali spíše na obranu, aby neinkasovali jako první. To se jim také povedlo. Beroun měl sice pár nebezpečných centrů, ale hrálo se bez šancí. Ve 20. min. se po centru odrazil míč na hranici velkého vápna ke Krůtovi, ten však orazítkoval pouze tyč Peškovy brány. Poté se dostali do šance také hosté, ale střelu Svobody zastavil Hosnédl. Za chvíli se po přihrávce Trnky dostal do šance také Kapek, ale ani on nepřekonal domácího brankáře.

 

Ve 36. min. si chytře přikryl míč ve vápně Svoboda a byl bránícím hráčem faulován. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kapek a pohodlně poslal Hosnédla na druhou stranu od míče - 0:1. Ve zbytku prvního dějství se již nic dalšího neudálo.

Zlatá trenérova ruka při střídání

Uběhlo deset minut a před Peškem vznikl velký závar, ale domácím se nepovedlo dostat míč za brankovou čáru. A tak zkoušeli Berounští opět štěstí centrovanými míči, které ale stejně jako v prvním poločase úspěch neslavily. Po těchto náznacích se dostali do velké šancé hosté. Lukáš Mrázek obrouvskou příležitost na navýšení vedení svého týmu ale odmítl, když z deseti metrů trefil pouze Hosnédla. V 69. min. si vzal slovo kanonýr domácích Marek Horel. Fantastickým lobem vymetl všechny pavouky - 1:1.

 

Vzápětí si ale Nové Strašecí mohlo vzít vedení zpět. Svoboda přihrál Kapkovi, který se ještě uvolnil, ale ve skluzu mu zakončit nedovolil jeden z obránců, který šel do souboje ale velmi riskantně. Vše nasvědčovalo tomu, že utkání dojde do penaltového rozstřelu. Trenér hostí poslal v poslední minutě na hřiště Palka a střídání se náramně vyvedlo. Palko rozehrál roh se Svobodou a po centru prvně jmenovaného si našel míč Pařízek a prudkou hlavičkou nedal brankáři v 92. min. žádnou šanci - 1:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Beroun chtěl od začátku zápasu vyhrát. My jsme tam rozhodně nejeli v roli favorita, ale chtěli jsme ten zápas vyhrát jako každý jiný. Takticky jsme to zvládli, řekl bych hodně dobře, dostávali jsme se do šancí. Kluci výborně bránili a jezdili po prdeli. Šli jsme i do vedení, které jsme mohli i dvakrát nebo třikrát navýšit, ale bohužel jsme inkasovali. Marek Horel dal výstavní gól, takhle to trefit...No, klobouk! Beroun byl dobrý na míči, zejména ve druhé půli. I když do nás bušili hlavně z rohů, standardek a centrů, tak jsme to byli nakonec my, kdo bral tři body. Palčus to tam přišel podržet k praporku, ale místo tahání času to posadil na hlavu Matějovi Pařízkovi a ten nás poslal do varu. A pak už to bylo takový to řvaní v kabině, že 1:2 je dobrej výsledek."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , J. Krůta [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (75. F. Hosnedl [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Rigo [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Pařízek [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] (90. L. Palko [-] ) , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] (78. M. Erba [-] ) , J. Mrázek [-]

ŽK: 84. D. Počta - 40. P. Svoboda , 51. J. Kapek , 70. M. Bláha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Daniel - ŽÁKOVÁ Dagmar, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: výhra domácích

Beroun je teď v laufu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích