S. Ibe 12.
J. Kunc 63.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota zdolala v derby Tuchlovice po penaltách


Branky


10

Lhota - Kladenské derby, ve kterém Lhotě o nic nešlo, naopak Tuchlovice stále nejsou zachráněny, přineslo mnoho branek a pokutové kopy na závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota proměnila pouze jednu ze šancí a přišel trest

Do utkání vstoupil lépe hráči domácího týmu, kteří měli v samém úvodu hned několik šancí. Branku trestuhodně odmítl Neumann, jenž hlavičkoval sám na malém vápně, ale minul branku. Jednu ze šancí využil ve 12. min. Ibe, který se na malém vápně dostal v houfu hráčů k balónu a bombou k tyči propálil hostujícího brankáře - 1:0.  V další šanci byl Šalamoun, který dostal od hostující obrany příliš prostoru, ale trefil jen střed branky a Franěk míč vyrazil na rohový kop. Domácí byli poté nuceni dvakrát střídat pro zranění v rozmezí mezi 20. a 30. min.

 

Tlak Lhoty odpadl a začali hrozit také hosté. Ve 29. min. po nedorozumění obrany společně s brankářem Šalamoun přehodil vyběhnutého Vošmíka, ale vlastním gólem to neskončilo. Míč se odrazil od tyče k Červenkovi, jehož pokus ještě stihl vyrazit lehce Vošmík na další tyč, ale od ní šel míč už za čáru a nezabránil tomu ani obránce, který se snažil ještě vykopnout míč z brankové čáry - 1:1.

Vedení vydrželo pouhé dvě minuty

Druhý poločas už moc šancí nenabídl. V 63. min. se k míči po centru dostal Kunc a poslal domácí do vedení - 2:1. To ale příliš dlouho nevydrželo, trvalo pouhé dvě minuty. Borek - jeden z nejzkušenějších hráčů domácích, dal příliš krátkou malou domů směrem k Vošmíkovi a nabídl šanci hostujícímu Procházkovi, která se neodmítá, chladnokrevné zakončení a bylo srovnáno - 2:2. Tuchlovičtí mohli rozhodnout, ale domácí podržel dobrým zákrokem Vošmík.

Vošmík hrdinou

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Lhoty, kteří vyhráli 4:2, když Vošmík lapil dva pokusy Tuchlovic. Rozhodující pokutový kop proměnil Danylych.



Ohlasy k zápasu



AFK Tuchlovice
Vladimír Hodan, trenér: "Ve Lhotě jsme odehráli výborný zápas s kvalitním a zkušeným týmem, který má i několik hráčů z ligy / Ibe,.. / a spoustu dobrých a zkušených borců. Nemohl nastoupit Chaloupka, který od úterka marodí se svalem, chyběl Kala / práce /, dlouhodobě Hadrika a Brnovják, který má zlomený článek na noze. Utkání mělo svou úroveň, hrál se svižný fotbal, my jsme chtěli hrát více na jejich polovině, ale kvalita Lhoty se ukazovala. Dostali jsme první branku po naší chybě v obraně, kdy jsme centrovaný míč nedokázali odkopnout z šestnáctky a Ibe pohotově zavěsil. My jsme se dostávali k ohrožení branky méně, přesto Červenka opakovanou střelou vyrovnal na 1:1. Druhý poločas začala lépe Lhota, po standardní situaci ze strany a centru jsme opět propadli v souboji a prohrávali 2:1, měli jsme ale vůli na zkorigování, po zaváhání obrany soupeře Procházka pohodlně vyrovnal a vzápětí měl Cabejšek po ukázkové přihrávce Krause šanci na tři body, ale gólman střelu vyrazil. Na penalty jsme propadli, Lhota byla stoprocentní a proto vezeme jeden bod, který ale může být zlatý v konečném účtování. Všichni zápas odmakali, patří jim dík a teď se musíme připravit na sobotní klíčový zápas s Poříčany doma!!!"



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (21. J. Kunc [-] ) , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] (29. O. Popok [-] ) , T. Borek [-] (71. J. Nedvěd [-] ) , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - V. Kraus [-] , M. Kedroň [-] , J. Červenka [-] (74. M. Pospíšil [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Cabejšek [-] , Z. Rada [-] , J. Tirol [-] (46. Š. Procházka [-] ) , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 56. E. Adjei , 71. R. Neumann - 43. M. Kedroň , 45. P. Hafenrichter .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hes Filip - VOKOUN Daniel, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra domácích

Lhota si doma výhru pohlídá. Vyhraje tabulkově výše postavený tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích