P. Svoboda 25.
L. Palko 67. (p.)
P. Svoboda 79.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí si připsalo poklidné vítězství nad Rejšicemi


Branky


25. P. Svoboda , 67. L. Palko (p.) , 79. P. Svoboda
10

Nové Strašecí - Ve 25. kole Ondrášovka KP přivítalo Nové Strašecí na svém hřišti Rejšice, poslední tým tabulky, kterému se nedaří sbírat body. V utkaní domácí dominovali a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes řadu šancí to bylo jen o jednu branku

Strašečtí vstoupili do zápasu aktivněji a hned si vytvořili šance. Svoboda se dostal dvakrát do zakončení ze strany, ale gólman si s jeho přízemními střelami na přední tyč poradil. Poté nechal vyniknout brankáře hostí Trnka, jehož nebezpečnou střelu do středu brány  Novák vyrazil a z následné dorážky nic nebylo. V další šanci se ocitl Ludvík, ale jeho hlavička nebyla přesná. Síť jako první rozvlnil Krupička, ale bohužel pro domácí z ofsajdu, a tak byl stav stále nerozhodný.

 

Novostrašečtí se přeci jen radovali. Trnka vybídl milimetrově přesným míčem za obranu Svobodu, který se tváří tvář brankáři nemýlil - 1:0. Do dvougólového vedení mohl svůj tým poslat L. Mrázek, ale jeho lob v gólové šanci mířil vysoko nad branku. Rejšice měli pouze jednu střelu za vápnem do středu branky, která nenadělala Peškovi problémy. Brankář domácích zahrál na nervy všem přítomným, když chtěl udělat kličku Jarošovi, ten ale naštěstí pro domácí mířil následně mimo tři tyče. Velké množství šancí přineslo pouze jednu branku, a tak poločas skončil 1:0.

 

Nové Strašecí přidalo další branky a zaslouženě vyhrálo

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu, hrálo se víceméně na jednu bránu. Nejprve byl v 51. min. sám před brankářem L. Mrázek, ale jeho střelu na zadní tyč vykryl Novák. Stejně tak si počínal v 55. min i Krupička. Vzápětí vychytal Novák i bombu Trnky z přímého kopu. Do zakončení se dostali i hosté, ale po centrovaném míči a následném zakončení nemusel Pešek zasahovat.

 

V 66.min vyrazil Novák střelu Mžourka, ale pouze zpět ke střelci, ten udělal kličku a byl faulován. Palko pokutový kop o minutu později proměnil - 2:0. Poslední slovo zápasu si vzal Svoboda, kterému naservíroval přihrávku L. Mrázek a střela na zadní tyč skončila až za zády hostujícího brankáře - 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Od začátku zápasu jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Měli jsme spoustu šancí a kdyby byla naše výhra vyšší, nikdo by se nemohl divit. Rejšice držel jejich brankář, který chytil minimálně dva góly + přidal několik dalších skvělých zákroků. Jsem rád, že jsme pod novým trenérem i nadále stoprocentní."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , T. Ludvík [-] (46. R. Soukup [-] ) , M. Mžourek [-] , M. Pařízek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - V. Pečínka [-] , M. Korejza [-] (69. M. Karela [-] ) , R. Kopecký [-] - L. Kučera [-] , A. Fingerhut [-] , M. Sabol [-] - D. Zikmunda [-] (57. M. Maňas [-] ) , B. Jaroš [-] , F. Klíma [-] , F. Kořínek [-]

ŽK: 27. M. Krupička , 70. R. Soukup - 3. F. Klíma , 85. V. Pečínka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - HOLAKOVSKÁ Tereza, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra domácích

Domácí dokáží být silní na svém hřišti a připíšou si výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích