M. Šobr 90.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Berounu vyšel úvod zápasu, to se ukázalo jako klíčové


Branky


9

Libiš - Venkovní porážku na jaře pravidelně žehlili těsnou domácí výhrou. V bitvě o třetí místo krajského přeboru ale ale fotbalistům Libiše podobný kousek s Berounem nepovedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Berouna

Libiš začala utkání už s uzdraveným hrajícím trenérem Šenkeříkem, který odehrál posledních dvacet minut. Úvod utkání patřil ale hostům. V první šanci se ocitl Krůta, ale z malého vápna ho vychytal domácí brankář. V 10. min. se již Berounští radovali, když centr Soukupa chladnokrevně hlavou zakončil Sklenář - 0:1. V 15. min zakončoval rychlý brejk hostí Horel a bylo to o dvě branky - 0:2. 

Souboj berounských s brankářem Brožkem

Druhý poločas byl ve stylu neproměněných šancí hostů. V 60. min. vytáhl neuvěřitelný zákrok Brožek po hlavičce z malého vápna od Hosnédla. Zakončující Horel mířil o pár chvil později těsně mimo tři tyče. Tentýž hráč se pokusil vedení navýšit, ale ani v jedné šanci ze dvou případů nedokázal prostřelit při svém sólu brankáře. To už byl na hřišti i exslavista Zdeněk Šenkeřík, který se dostal do zakončení svým obvyklým způsobem, hlavou, ale snížit nedokázal.

 

Zakončení D. Počty zastavilo břevno ze standardní situace a Rigo ve své šanci trefil pouze boční síť. Libiš se dočkala snížení, které ale přišlo příliš pozdě. V 90. min. korigoval nekompromisně Šobr - 1:2. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Zdeněk Šenkeřík, hrající trenér: "Zápas v podstatě skončil v patnácté minutě. Soupeři jsme darovali dva góly a poté už bylo těžké výsledek otáčet. Soupeř to uhrál chytře, body si asi zasloužil. Na rozdíl od předešlých dvou zápasů jsme doplatili na to, že jsme inkasovali jako první. Ač to vypadá opticky dobře, hrajeme po vápno. Chybí důraz a někdo, kdo by to tam dotlačil. Jaro nebalíme. Ještě jsou ve hře body za pět kol. Hráči se k tomu ale musejí postavit trochu jinak. Chybí mi od některých větší chtíč. Na druhou stranu jsou mladí a sbírají zkušenosti."




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] , J. Prieložný [-] , P. Novotný [-] (67. Z. Šenkeřík [-] ) , I. Adenubi [-] (45. V. Antoš [-] ) , P. Dobrovolný [-] (38. V. Turek [-] ) , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , T. Vaněk [-]

Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] (83. L. Vávra [-] ) , L. Sklenář [-] (89. M. Pavlík [-] ) , J. Krůta [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (54. F. Hosnedl [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Rigo [-]

ŽK: 78. M. Pešek - 65. P. Pipiška , 81. M. Krčma .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: remíza

Zápas skončí remízou, kvalita na obou stranách bude rovnoměrná a Libiši domácí prostředí k plnému zisku nepomůže.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích