3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma splnila povinnost a porazila hosty z Mohelna


Branky


0

Domácí byly v tomto utkání favorité a po vyloučení hostujícího golmana z 25. minuty bylo o osudu utkání rozhodnuto. Nejprve domácí srovnali a poté přidali ještě 2 branky a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání hosté skvěle zaskočili domácí a již v 2. minutě je poslal do vedení mohelenský snajpr Ivo Foretník. Bohužel v 25. minutě byl vyloučen hostující golman. Tento okamžik ovlivnil celý vývoj utkání. Nejprve skóre srovnal Jan Ludvík a tentýž hráč poslal domácí v druhém poločase do vedení. 3. branku přidal Michal Dufek a od 67. minuty se utkání jen dohrávalo a domácí kontrolovali hru.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] - M. Kárník [-] , D. Procházka [-] , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] - M. Ludvík [-] , M. Veselý [-]

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - F. Staněk [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] , V. Ležák [-] - L. Drápela [-] , J. Sladký [-] , F. Žák [-] , D. Horký [-] - I. Foretník [-] , J. Štěpán [-]

ČK: 25. M. Ležák .
Hráči zápasu: J. Ludvík - I. Foretník .
Místo: Valeč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.