2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou ohrožených týmů sestupem musely rozhodovat penalty, ve kterých byly úspěšnější Poříčany


Branky


12

Nové Strašecí - Duel o pomyslných šest bodů Novostrašeckým moc nevyšel. S Poříčany, které stejně jako oni, bojují o záchranu krajského přeboru, uhráli pouze bod za prohru po penaltovém rozstřelu. Moc potěšitelná není ani karetní bilance. Svěřenci Miroslava Procházky vyfasovali osm žlutých, podobně jako před týdnem ve Lhotě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Poříčan

Strašečtí měli špatný začátek, dovolili soupeři lehce skórovat. První gól padl po průniku, kterým se prezentoval Koula, kousek za vápnem poslal míč mezi obránce na osamoceného Jandu a ten tváří tvář domácímu brankáři nezaváhal a v 5. min. poslal Poříčany do vedení - 0:1. Domácí se pokoušeli soupeřovu svatyni ohrožovat ze střední vzdálenosti, střely ale nenacházely cíl. Krátce po půl hodině se uvolnil z kraje Janda a vyzkoušel pozornost Peška na přední tyči, který však stál v ideálním postavení a střelu vyrazil na roh.

 

Když už Strašečtí dostali míč do vápna, tak si ho nedokázali ideálně připravit, jako jednou v případě Krupičky. Sudí Glogar obral domácí tým o pokutový kop, když se do vápna uvolnil Svoboda. Po nedovoleném zákroku na útočníka zůstala ale píšťalka sudího němá.

Rychlý obrat, ale v závěru přišlo srovnání

Druhý poločas odstartoval chybou Palka, hostující Kmoníček se ujal míče, ale vybíhajícího Peška nepřekonal. Ve 48. min. bylo srovnáno. Po rychlé akci, kdy po ose Palko, Kaválek, Svoboda, putoval balon k L. Mrázkovi, který se trefil přesně k tyči - 1:1. Hostující gólman se vzápětí vytáhl, když na brankové čáře vytěsnil krásnou střelu Kaválka. Domácí šli přeci jen do vedení, když se dostal propadlý míč v šestnáctce ke Krupičkovi, který ranou pod břevno překonal v 55. min. Klímu a dokonal obrat - 2:1. Za druhou půli pomezní rozhodčí mával s praporkem, jak jen mohl, a tak se domácí nedočkali dotažení slibně se rozvíjejících akci. A když už je tam pomezní pustil, tak z kopačky Erby z úhlu zvonila tyč.

 

I před novostrašeckou brankou ale bylo stále co k vidění. Jednou pomohl svým spoluhráčům navrátivší se Mžourek, který těsně před brankovou čárou vykopával míč po střele Brahimiho, s dalším zákrokem se vytasil domácí Pešek po střele Netolického a nebo střely hostů byly nepřesně. Pešek poté ještě tým dvakrát podržel. Na druhé straně měl gólovou šanci v poslední desetiminutovce Svoboda, ale z malého vápna trefil pouze Klímu.

 

V 85. min. měli hosté k dispozici přímý volný kop ze třiceti metrů a potvrdilo se známé pravidlo, nedáš - dostaneš. K rozehrávce přímého kopu se postavil Puk a kopl míč přes zeď. Do trajektorie balonu svým pohybem mířil i v ofsajdovém postaveni jeden z hostí, ale minul ho. Mířící míč k tyči odskočil od země tak vysoko, že ho domácí brankář nestačil vyškrábnout a skončil v síti - 2:2.

Stoprocentní Poříčany

Za domácí neproměnili L. Mrázek, který trefil Klímu a Kaválek vysoko překopl. Hosté nemuseli zahrávat ani poslední pátý pokus. Postupně končily za zády Peška střely Puka, Jandy, Snopa a Nedvěda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Miroslav Procházka, trenér: "V prvním poločase jsme nehráli vůbec dobře. Byli jsme všude pozdě a trvalo nám moc dlouho, než jsme přešli do útoku. Chyběl nám i důraz, špatně jsme dostupovali hráče a nechali je hrát. Navíc jsme velmi brzy inkasovali po rychlém protiútoku, který se nám nepodařilo zastavit. Po změně stran to bylo již lepší. Povedlo se nám skóre otočit a měli jsme šance na uklidňující třetí gól. Několikrát nás ale podržel i Pešek. Klíčový moment zápasu byla neproměněná šance Svobody, který v obrovské šanci trefil pouze brankáře. Stačilo proměnit a nebylo co řešit, to by rozhodlo a my bychom si připsali velmi důležité tři body. Bohužel se pak potvrdilo, nedáš – dostaneš, když soupeř srovnal ze standardní situace a penalty jsou už loterie. Druhý zápas po sobě jsme dostali osm žlutých karet. Jsem z toho hodně otrávený. Chodíme v krajském přeboru třikrát týdně trénovat, děláme to zadarmo a pak máme snášet něco takového. Další zápas hrajeme ve Slaném a tam musíme vyhrát za tři body."

SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: "Po prvním poločase jsme mysleli na tříbodový zisk, ale po druhém jsme s výsledkem spokojeni. Pro nás je v naší situaci důležité bodovat a to se nám podařilo, takže v týmu vládne spokojenost."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - J. Ducár [-] (40. M. Erba [-] ) , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] (69. L. Beneš [-] ) , M. Pařízek [-] (59. M. Bláha [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] (85. T. Ludvík [-] ) , L. Palko [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] (46. A. Brahimi [-] ) , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] (67. F. Stárek [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-]

ŽK: 42. L. Palko , 45. J. Trnka , 53. L. Mrázek , 60. J. Mrázek , 76. P. Svoboda , 80. T. Pešek , 82. M. Mžourek , 90. M. Kaválek - 92. J. Prejsek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: remíza

V tomto utkání půjde o hodně, bude to boj. Oba týmy si rozdělí po bodu a v rozstřelu budou úspěšnější domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích