Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:30

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak ztratil dvoubrankový náskok a prohrál po penaltách


Branky


12

Příbram - V krajském fotbalovém přeboru vydolovaly Nespeky dva body na hřišti Spartaku Příbram a to v utkání prohrávali o dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Voříšek

Příbramští si po celý zápas udržovali mírnou převahu, ale do první příležitosti se dostaly Nespeky, když střelu Večery tečoval Mikolanda do sítě, ale gól neplatil pro ofsajd. A tak udeřilo na druhé straně, když ve 23. min. z rychlého brejku otevřel skóre Voříšek - 1:0. Za chvíli mohli domácí vedení navýšit, ale dvakrát přestřelili branku Drážka z malého vápna.

 

Po půlhodině hry se o slovo přihlásili i hosté, ale osamocený Mikolanda trefil Solnaře a z dorážky Iheanacho přestřelil branku. V závěru poločasu musel vystřídat na nespecké straně Urban pro natažený sval.

Dvěma góly během chvíle si Nespeky vynutily penaltový rozstřel

Ihned po změně stran byl nucen střídat podruhé hostující trenér Tesař, tentokrát Večeru pro výron kotníku po faulu. Domácí začali náporem. Hlavičkující Vašek mířil z malého vápna vedle Drážkovy branky, M. Rampa nastřelil břevno. Po kombinaci Bábíčka s M. Rampou zakončoval opět Vašek, ale tomu nebylo v zápase přáno a jeho střela o kousek minula bránu hostí.

 

Až v 63. min. se Příbramským zadařilo. Pešta ztratil míč u rohového praporku a po následném centru Voříška se prosadil Šváb - 2:0. Zdálo se, že je hotovo, jenže hosté se nevzdali a rychle slepenými góly srovnali. Nejprve střídající Voráček snížil hlavou po sklepnutí hlavou Mikolandy v 66. min. - 2:1 a vzápětí Mikolanda po sóle prostřelil brankáře - 2:2.

 

Domácí byli chvíli v horku zmraženi, přesto se nadechli k náporu, vytvořili si i několik vyložených brankových příležitostí, ale branka Drážka jim byla už zakletá. Své další dvě velké šance neproměnil Vašek, v tutovce selhal Šváb a gólem neskočily ani pokusy Bábíčka a Matějky. 

Skvělý Drážek, bod navíc pro Nespeky

A podobně to bylo i při penaltovém rozstřelu, který hosté vyhráli 4:1 a odvezli si tak z horké půdy z Příbrami dva cenné body. Rozhodující pokutový kop proměnil Petr Mikolanda.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Jak to bývá, penalty zvládne většinou ten, který uteče hrobníkovi z lopaty a dnes to nebylo jinak. Gratulujeme soupeři, přestože nás tato ztráta hodně mrzí. Hostům jsme vlastně darovali dva body. Kluci bojovali o výhru až do samého závěru a jsme na ně patřičně hrdí. Bylo vidět, že nám po anglickém týdnu chybí v závěru dynamika, přesto šli kluci na doraz. Zasloužili jsme si dnes více, než jeden bod, i proto, že celkový projev nebyl špatný. Máme 39 bodů a před sebou další pěkné zápasy. Věříme, že si je náležitě užijeme. Těšíme se už příští týden, že s lídrem v Horkách si zahrajeme skvělý a otevřený fotbal, který se bude všem divákům líbit."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Poločas byl vyrovnaný, se šancemi na obou stranách. My jsme měli závary a vyloženou šanci, domácí také a dostali jsme hloupý gól. Po zranění Večery jsme dali hru na tři obránce. Nejdřív jsme dostali druhý gól po hrubé chybě Pešty, ale poté jsme slepenými góly vyrovnali. V závěru měli domácí tlak, nakopávali míče, ale to jsme ustáli. Myslím si, že remíza je zasloužená a penalty jsme i díky Drážkovi zvládli lépe."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , J. Voříšek [-] (77. O. Matějka [-] ) , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] (46. O. Šváb [-] ) , J. Krejča [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Večera [-] (49. M. Voráček [-] ) , O. Urban [-] (36. A. Konopisky [-] ) - D. Pešta [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , F. Iheanacho [-] - D. Kubec [-] , P. Mikolanda [-]

ŽK: 17. M. Vašek , 48. M. Rampa - 57. J. Kukač , 85. M. Voráček , 90. F. Iheanacho .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: výhra domácích

Mladý domácí tým si po porážce od Poříčí spraví chuť a v klidu si dokráčí pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích