Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice dorazili do zachraňujícího se Koněšína pouze v 10 lidech


0

Hosté přicestovali k poslednímu celku tabulky pouze v 10-ti lidech a tím domácím pomohli udržet šanci na záchranu soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovická rezerva to Koněšínu v boji o setrvání ve třetí třídě usnadnila v tom smyslu, že dorazila pouze v deseti, a to ještě „musel“ nastoupit do útoku trenér Ondráček. První poločas se hrál prakticky na polovině hostů pod režií domácích a pouze jejich nemohoucností v zakončení šel Koněšín do druhého poločasu s nejtěsnějším jednobrankovým rozdílem. Ve druhém dějství už to tam ale Koněšínu začalo padat a za stavu 4:0 a po prostřídání trochu polevil. Hostům se tak podařilo vstřelit alespoň jeden čestný gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Jiří Musil ( OPR - T.J. Koněšín ): Proti takovýmto soupeřům nikdy nevíte, s jakými "posilami" z Áčka přijedou. Hrotovice nám to dnes velmi usnadnily, tím že přijely jenom v deseti, protože jejich Áčko hrálo současně v Koutech a byly to úplně jiné Hrotovice, než na podzim. Takovýto zápas jsme potřebovali hlavně psychicky, abychom si po předchozích sedmi porážkách v řadě dokázali, že ten fotbal ještě hrát umíme. Mohlo to pro hosty dopadnout mnohem hůř, ale věřím, že si nějaký gólový příděl necháme i pro další soupeře.




Sestavy


TJ Koněšín
J. Kazatel [-] - P. Zahradníček [-] , L. Konečný [-] (72. M. Loukota [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Pokorný [-] - L. Konečný [-] (72. M. Loukota [-] ) , J. Chalupa [-] (66. J. Ondráček [-] ) , T. Konečný [-] , T. Sýkora [-] (74. L. Dobrovolný [-] ) - J. Pospíšil [-] (85. Z. Řezáč [-] ) , M. Ševčík [-]

Sokol Hrotovice B
R. Hlavnička [-] - J. Dufek [-] , M. Svoboda [-] , O. Harant [-] , A. Kovář [-] - D. Florian [-] , M. Harant [-] , M. Horák [-] , J. Kučera [-] - R. Ondráček [-]

Hráči zápasu: P. Zahradníček - R. Hlavnička .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.