Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posledních deset minut Hvozdnice nezvládla a ze Semic si odvezla bůra


Branky


10

Semice - Dmácí by se za případné výhry dotáhli na Rejšice na rozdíl jednoho bodu. Navíc prohrávaly i týmy, které jsou taky na spodu tabulky, čehož Semice využily a jsou stále ve hře o záchranu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z minima šancí padly tři góly

Samotný úvod zápasu byl vyrovnaný, bez výraznějších šancí. Ve 13. min. byl ve vápně faulován Rychtařík, když byl u míče dříve než stopér hostů, který ho podrazil. Penaltu proměnil Cáska - 1:0.

 

Ve 34. min. dostali domácí možnost přímého kopu z hranice vápna a střela přes zeď v podání Hromadníka doskákala až za záda Hubínka - 2:0.

 

Hvozdnice domácí zatlačila a během chvíle měli fotbalisté tohoto týmu příležitost na snížení. Dočkali se ve 37. min. po centru Třešňáka a zakončujícího Tomance, který překonal Štrupla - 2:1. 

Krutá poslední desetiminutovka pro Hvozdnici

Po změně stran byli více na míči hosté, ale neměli žádné vyložené šance. Domácí spíše využívali brejkové situace, ale akce neřešili dobře.

 

Další branka padla až v 80. min. právě po rychlém brejku a Hobík zvýšil vedení svého týmu - 3:1. To hosty zlomilo a v jejich obraně to hořelo.

 

Po jedné akci do otevřené obrany zakončil v 84. min. nadvakrát Cáska - 4:1. Další hřebíček do rakve zatloukl hostům Rychtařík, který se sám před brankářem nemýlil - 5:1.

 

Semice mohly přidat i šestý gól, ale Kamlachovu kličku, který po přihrávce Jareše postupval sám na Hubínka, hostující brankář přečetl.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Štěpán Jareš: "V důležitém domácím zápase jsme chtěli navázat na výkon z Berouna, což se nám výsledkově povedlo, ale výkon jsme nepodali podle našich představ. Začátek utkání byl vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit dva góly, ale poté jsme přestali hrát. Hosté, kteří hráli hlavně pes exligového Třešňáka, snížili a my jsme znervózněli. Ke konci zápasu jsme dokázali skórovat a hosté odpadli. Dokázali jsme vsítit pět branek, což se nám dlouho nepodařilo a naši fanoušci, kteří nás celý zápas podporovali, si to rozhodně zasloužili. Po tomto zápase jsme na dostřel týmům před námi. Ve středu hrajeme dohrávku proti Slanému a pokud se nám podaří bodovat, mohli bychom se dostat z posledního místa."




Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] (84. V. Kavka [-] ) , D. Šimek [-] (70. F. Horejc [-] ) , J. Vavřík [-] (83. Š. Jareš [-] ) , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] , T. Dudla [-] (67. M. Novák [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , D. Petschl [-] (69. M. Matys [-] ) , J. Mrhal [-] , O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] (39. L. Obermajer [-] ) , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , M. Novák [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 39. J. Novotný , 66. T. Dudla - 19. L. Mráz , 48. M. Novák , 64. M. Tomanec .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pudil Václav - TRUMPUS Zbyněk, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Semice vyhrají a navážou na výhru z minulého utkání na hřišti soupeře.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů