0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:15

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutná Hora nezvládla utkání s Berounem


Branky


10

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory přivítali v sobotu dopoledne v rámci 21. kola krajského přeboru na svém hřišti celek Český lev - Union Beroun a utkání rozhodla jediná branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě přesné přihrávky Nekvindy gól nepřinesly

 

První poločas příliš šancí ke skórování moc nenabídl. První náznak šance měla Kutná Hora ve 12. min. po centru Nekvindy a hlavičce Kulhánka, ale ten trefil jen prostor, kde stál hostující brankář. Vzápětí bylo horko na druhé straně, kdy po zakončení Markvarta vykopával míč téměř z brankové čáry domácí stoper Franc.

 

Po půl hodině hry to byl znovu Nekvinda, kdo vysunul svého spoluhráče za obranu, ale Hradílek Hosnédla nepřekonal.

 

Beroun sice dal tři branky, ale platila jen jedna

Velké varování přišlo pro Spartu v 55. min., Filipec zachyboval, hostující Markvart poslal míč Horelovi, proti kterému musel vyběhnout brankář Malý a jen díky jeho dobrému zákroku nohama zůstal bezbrankový stav. Nicméně o pět minut později tvrdou střelu Horela zpoza vápna Malý jen vyrazil a dobíhající Krůta kutnohorského brankáře přehodil a poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Vyrovnání měl v 66. min. na hlavě Hradílek, který zůstal sám mezi penaltou a malým vápnem, ale nakonec na centr nedosáhl.

 

Berounští mohli ve zbytku zápasu navýšit své vedení, a dokonce dostali míč dvakrát do sítě, ale pokaždé to bylo po ofsajdové situaci, a tak se skóre už nezměnilo a hosté si odvezli vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Musíme přiznat, že za šest kol, která jsme na jaře odehráli, byl Beroun spolu s Lhotou nejlepší soupeř. Bohužel jsme proti němu nepodali optimální výkon. Asi se projevilo závěrečných pětadvacet minut z minulého zápasu s Novým Strašecím, kdy na nás padla velká deka a výkon nebyl kvalitní. Sice se do sestavy vrátili hráči, kteří před čtrnácti dny hráli velmi dobře, ale bohužel například Filipec po týdenních antibiotikách vydržel jen pětapadesát minut. Jsme směrem dopředu málo produktivního a bohužel jsme jeden gól inkasovali. Sice jsme se v poslední době hodně zaměřili na to, abychom branky nedostávali s tím, že vždy nějaký gól vstřelíme, ale bohužel se nám to nějak nedaří. Náš mladý kolektiv je momentálně hodně na dně a přemýšlíme, co s tím. Víme, že nás čeká ještě hodně těžká cesta. Chybí nám do konce odehrát devět kol a musíme bodovat s někým jiným. Pokud prohrajeme venku, tak to není takový extrém, protože jsme pořád na nule, ale doma je to mínus tři. Navíc jsme nyní prohráli druhý domácí zápas ze tří odehraných, což je hodně znát. Pokud nepřivezeme nějaké body z venku, abychom si trochu pomohli a odčinili tyto ztráty, tak bude situace hodně těžká a složitá."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , V. Piskač [-] (72. M. Wolf [-] ) - J. Nekvinda [-] , L. Marek [-] - J. Kulhánek [-] (55. D. Cimr [-] ) , V. Semrád [-] - J. Hradílek [-] , P. Bílek [-] , O. Matoušek [-] , O. Filipec [-] (58. P. Saulich [-] )

Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , L. Sklenář [-] (92. L. Vávra [-] ) , J. Krůta [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Rigo [-]

ŽK: 22. O. Filipec , 68. V. Piskač - 92. L. Markvart .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Pro mě to bude překvapivá výhra Kutné Hory. V posledním zápase sice dostala pět gólů, ale i Beroun dostal čtyři. Myslím si, že Kutná Hora zabojuje a doma vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích