Semice se radovaly z výhry v Berouně


Branky


11

Beroun - Poslední Semice přijely do Berouna s tím, že je potřeba vyhrávat a získávat body směrem k vytoužené záchraně. V Berouně si mohli Semičtí odškrtnout alespoň první krok, tedy zisk třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější šance přinesla gól

Utkání začalo opatrně z obou stran, více na míči byli domácí, ale nedokázali se dostat do vážnějších šancí. Semice se více soustředěly na brejkové situace a jeden z nich jim vyšel ve 26. min. Kamlach zatáhl míč po lajně a jeho centr dokázal hrudníkem dostat do brány Hobík - 0:1.

 

Několik minut na to dostali domácí výhodu standardní situace z výhodné pozice, ale Rychtařík zázračně vykopl míč z brankové čáry.

 

Těsně před poločasem měli podobnou výhodu i hosté, jen s tím rozdílem, že z toho byl gól. Cáska navýšil vedení Semic - 0:2.

Semice trochu znervózněly po inkasované brance, ale pak v poklidu závěr zvládly

Po poločase byl průběh hry podobný jako na začátku zápasu. Beroun měl více ze hry, ale ne a ne se dostat do vážnější šance. A tak opět udeřilo na druhé straně.

 

V 61. min. hosté udeřili z dalšího rychlého brejku. Kamlach postupoval sám na brankáře Hůlu, udělal mu kličku a zakončil do odkryté brány - 0:3. Po této brance začali mít šance také už i Berounští, ale několik nadějných šancí skončilo v rukavicích Štrupla.

 

Tlak domácích narůstal a v 78. min. Bednárik snížil - 1:3. O chvíli později nevyužili domácí nepřímý volný kop z hranice penalty, když Štrupl držel míč v rukavicích déle než šest vteřin.

 

Psala se 87. min. a dlouhý míč si stáhl Jareš, vyslal po lajně Kamlacha, který přihrávkou pod sebe oslovil v jasné šanci Cásku, ale ten trefil pouze berounského brankáře. Míč se ale odrazil přímo do míst, kde stál Jareš a ten upravil na konečný výsledek - 1:4.

 

Na konci utkání měli domácí sérii několika rohových kopů, ale nic zajímavého se již neudálo a tak si Semice odvezly velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Semice
Štěpán Jareš: "Byl to pro nás zápas, ve kterém jsme potřebovali bodovat, protože všichni ze spodu tabulky vyhrávají a případná porážka by nás asi vyřadila ze hry o záchranu. Domácí tým nastoupil bez zkušeného Horela, který nám v předchozích zápasech vždy dal minimálně dva góly. My jsme předvedli nejlepší výkon na jaře, nedostali jsme gól v prvních deseti minutách, jak je u nás obvyklé a zaslouženě jsme vyhráli. Krizová chvíle přišla, když domácí dali gól na 1:3 a měli tlak, naštěstí jsme dokázali dát čtvrtý gól a bylo hotovo. Nyní nás čekají v neděli a ve středu dva domácí zápasy, ve kterých se můžeme dotáhnout na mužstva před námi, tak snad navážeme na výkon z tohoto utkání."



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Vlk Martin: 8
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 10
Zázemí: 7
Výkon domácích - Český Lev - Union Beroun: 3
Výkon hostů - AFK Sokol Semice: 9
Hráč utkání - domácí: Nikolas Bednárik
Hráč utkání - hosté: Tomáš Dudla
Hodnocení hráčů - hosté: Luděk Štrupl - 8, Štěpán Bříza - 7, Martin Machala - 6, Jan Kamlach - 8, Viktor Kavka - 5, Tomáš Dudla - 8, Štěpán Jareš - 8, Jaromír Cáska - 8, Jakub Novotný - 6, Tomáš Hromadník - 8, Petr Rychtařík - 8, Viktor Semrád - 5, Dominik Šimek - 6, Jan Vavřík - 6, Petr Hobík - 6, Jakub Chaloupka - 1,

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Přestože se Semice oproti podzimu výrazně zlepšily, favorizuji Beroun, který bude chtít odčinit prohru s Horkami.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích