1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky potvrdily postavení v tabulce a ve Hvozdnici vyhrály


Branky


10

Hvozdnice - Těžký úkol čekal fotbalisty Hvozdnice v cestě za třemi body ve dvacátém kole. Ve Hvozdnici se představily Horky a potvrdily své postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání Hvozdnice vydrželo tři minuty

V první desetiminutovce měli míč na svých kopačkách více hosté. Prezentovali se také třemi střelami z hranice velkého vápna. Avšak pokusy Nádeníčka, Doležela i Šťastného byly hodně nepřesné a mířily vysoko nad Hubínkovu branku. První zákrok měl ale hostující brankář. Po pěkné individuální akci Třešňáka přiťukl míč Petschl do běhu Hodosimu a jeho střelu reflexně Michňa vyrazil.

 

Chvíli po tom si po slabé střele Doležela sáhl na míč také domácí brankář. Ve 24' připravil z pravé strany Zahálka míč pod sebe Korcovi a ten rozvlnil síť - 0:1. O pár minut později posílal Zahálka znovu míč do domácího vápna a po špatném odkopu obrany, měl domácí brankář co dělat, aby míč neletěl přes něj až do brány.

 

Ve 34' vyrážel Hubínek nad branku přímý kop z kopaček Smetany a po rohovém kopu si míč našel opět domácí brankář. O dvě minuty později se po standardní situaci domácích špatně zorientoval jeden z bránících hráčů a ohrozil svého brankáře, Michňa míč stačil vyrazit, ale jen k Třešňákovi a ten vyrovnal – 1:1.

 

Z vyrovnání se ale Hvozdnice dlouho neradovala, trvalo pouhé tři minuty. Po rohovém kopu si našel míč Karásek a prostřelil Hubínka – 1:2.

Skóre uzavíral Cepka

V samém úvodu druhého poločas střílel slabě z velké dálky Cepka, s jeho pokusem neměl domácí brankář žádné velké starosti. Na druhé straně střílel nad Novák.

 

Ve 49' uvolnil Korec svou přihrávkou rozběhnutého Klaina a po jeho přihrávce zakončoval Cepka - 1:3. Deset minut před koncem přišla kombinační akce Němce s Třešňákem, druhý jmenovaný nacentroval do vápna hostí, míč si našel Hodosi a tlačil míč na zadní tyč, tam minul před odkrytou bránou Obermajer.



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Hráli jsme trpělivě a vyplatilo se. Ubránili jsme Třešňáka a Mráze a to bylo hlavní. Celé mužstvo musím pochválit, ale zejména ještě více střed zálohy.



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (46. T. Němec [-] ) , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] (58. M. Hnilička [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] , Z. Zahálka [-] , J. Horák [-] (81. J. Hložek [-] ) - P. Klain [-] , T. Doležal [-] (85. D. Kohout [-] ) , L. Cepka [-] , S. Smetana [-] - B. Nádeníček [-] , M. Korec [-] -

ŽK: 83. J. Hložek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra hostů

Horky mají tým plný zkušených hráčů, proto si myslím, že potvrdí roli favorita.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů