2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany porazily v domácím prostředí Nespeky


Branky


10

Klíčany - Na jaře dobře hrající Nespeky zajížděly k sousedovi v tabulce, do Klíčan. Domácí hostům ale nedali moc šancí na úspěch a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když to tam nepadlo Belladovi, zastoupil ho Buldra

V prvním poločase se hrál vyrovnaný a soubojový fotbal, ale šance si vypracovávali jen domácí. Hlavičku Bellady ještě Drážek lapil. V 19. min. již ale brankář hostí nestačil na dorážku Buldry, který dopravil do sítě odražený míč od břevna po hlavičce Bellady - 1:0.

 

Do konce poločasu ještě mohl navýšit domácí vedení po kolmici osamocený Minha, který šel sám na Drážka, ale ten nohou střelu vykopl. Jedinou nebezpečnou situaci hostů měl Iheanacho, ale jeho křižná střela se meti tři tyče nevešla. Nespeky se snažily hrát první poločas převážně všechno přes Petra Mikolandu, kterého si ale domácí pohlídali.  

Klidnou druhou branku přidal Hájek

Po přestávce byli domácí jasně lepší. Jenže osamocený Krimlák netrefil branku, a tak mohl srovnat v 69. min. Mikolanda po rohu, ale jeho hlavičku z malého vápna Zamazal chytil.

 

Za chvíli se radovali domácí. Po rohovém kopu a velkém závaru se nejlépe orientoval Hájek a uklidil míč do sítě - 2:0.

 

Snížit mohl Iheanacho, ale jeho střela z otočky šla nad branku. V závěru měli Klíčanští dvě velké šance, ale Jalaghonia přehazoval brankáře nepřesně a hlavičkující Socha nechal vyniknout Drážka.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že musíme po minulé prohře vyhrát, tři body byly povinností. Oproti minulému zápasu jsme zlepšili začátek utkání a měli jsme hru v naší režii. Věděli jsme, že musíme zlepšit obranu a hrát na nulu vzadu. V soubojích jsme si skvěle pohlídali jejich dva útočníky, Mikolandu a Iheanacha, to se nám povedlo na jedničku. Zápas mohl skončit větším rozdílem, ale i tak jsme zaslouženě vyhráli. Skvělý výkon podali rozhodčí. Teď nás čeká anglický dvojitý týden, hrajeme středa, sobota, středa a sobota."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Narazili jsme na hodně kvalitního soupeře, který nám toho moc nedovolil a byl nad naše síly. Domácí nás potrestali po autu a rohovém kopu, ale góly to byly hloupé a dětské. Na druhou stranu Drážek chytil dvě jasné šance a my měli jen náznaky šancí. Soupeř byl celý zápas lepší."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] - V. Bellada [-] (70. T. Krimlák [-] ) , D. Minha [-] (62. T. Petříček [-] ) , P. Hájek [-] (82. V. Jalaghonia [-] ) , T. Buldra [-] , Z. Malík [-] (89. P. Dvořák [-] ) - J. Předota [-] (90. M. Socha [-] ) -

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Burian [-] - M. Večera [-] , J. Kukač [-] , M. Klauz [-] (68. M. Voráček [-] ) , D. Pešta [-] (86. M. Hanuš [-] ) , F. Iheanacho [-] - P. Mikolanda [-] , D. Kubec [-] (76. R. Vojkůvka [-] )

ŽK: 28. P. Hájek , 47. T. Buldra , 87. T. Krimlák , 90. M. Socha - 56. M. Večera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cílek Martin - SANDEV Patrik, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že pokud Nespeky nastoupí pouze v jedenácti hráčích, tak Klíčany zvítězí, jelikož jsou lepším týmem.

Michal Špírek

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: remíza