2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dva cenné body získalo Nové Strašecí v Semicích


Branky


40. F. Horejc , 90. J. Novotný - 5. M. Erba , 48. L. Palko
0

Semice - Při pohledu na tabulku by se Semice za případného zisku tří bodů přiblížily svému soupeři na šest bodů. Více spokojenosti po průběhu utkání panuje v Novém Strašecí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z ponechané výhody nevýhoda a inkasovaný gól

Uběhlo pár desítek vteřin a za hostujícím brankářem zvonilo břevno. Další šance byla na druhé straně, když si míč vyměnil Ducár se Svobodou. Prvně jmenovaný měl ale míč příliš pod sebou, a tak své zakončení namířil jen do brankáře. V 5' po centru dotlačil míč za Štruplova záda Erba - 0:1.

 

V 15' obdržel míč za obranu Horejc, který mířil ze strany na Peška, ale ten jeho střelu vyrazil. Další kdo ohrozil hostující branku byl Cáska, ale svou střelou pouze trefil hostujícího brankáře. Dále se dostaly oba celky ke střelám z hranice pokutového území a dál, ale s těmito pokusy si věděli rady oba brankáři a nebo střely mířily mimo.

 

Pět minut před koncem prvního dějství byl na půli hřiště faulován Kaválek a hlavní rozhodčí ponechal hostům výhodu, která se později ukázala jako nevýhoda a Strašeckým se to nelíbilo. Sudí k udivení všech tuto situaci vyhodnotil nepřímým volným kopem ve vápně hostí. Po přiťuknutí propálil vše co mu stálo v cestě Horejc - 1:1.

Přes půlhodinové oslabení inkasovalo Strašecí vyrovnávající branku až v závěru

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když čerstvý Kapek ze stopera prošel s míčem přes polovinu hřiště, přihrál do lajny na Palka, který trefil míč tak ideálně, že zaplachtil pod břevnem přes celou branku až na zadní tyč - 1:2.

 

Po hodině hry byl po dvou žlutých kartách vyloučen hostující Pařízek a domácí tak měli třicet minut o jednoho hráče v poli více. Zbytek zápasu byl jen o tom, jestli Semice dokáží skórovat, nebo to hosté ustojí. V jednom souboji s domácím hráčem byl Erba později a Hromadník postupoval sám na Peška, hostující brankář jeho střelu skvěle vyrazil na roh.

 

Čas plynul a přišla poslední minuta, ve které nejprve za pět dvanáct ukopával L. Mrázek na rohový kop, ze kterého následně propadl míč až na zadní tyč, kde se do něj opřel Novotný a střelou do šibenice nedal Peškovi šanci - 2:2. 

Pešek chytil hned první pokus a Strašečtí byli úspěšní v každé sérii

První penaltu zahrávali domácí, Pešek ale vystihl směr střely. Na druhé straně proměnil Kaválek. I ve druhé sérii byli domácí neúspěšní, Bříza přestřelil a Kapek poslal svůj tým do dvoubrankového náskoku. Další dva střelci ze Semic mířili přesně, stejně tak jako hostující L. Mrázek a Svoboda.

 

Nové Strašecí si odvezlo z horké semické půdy dva cenné body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Miroslav Procházka, trenér: "Je škoda, že jsme po prvním poločase nevedli. Na začátku druhého poločasu se nám povedlo skórovat a měli jsme víc ze hry. Vezeme si dva důležité body z venku, bude se tady těžko vyhrávat. Kluky musím pochválit za nasazení, podali bojovný výkon. Jsem rád, že se nenechali vyprovokovat, a že nebudeme mít větší újmu v karetním trestu. Mrzí mě zranění Bláhy z prvního poločasu a Trnky, který byl odvezen do nemocnice."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Kamlach [-] , P. Hobík [-] (46. P. Rychtařík [-] ) , F. Horejc [-] (51. Š. Jareš [-] ) , Š. Bříza [-] , T. Hromadník [-] , J. Cáska [-] , P. Švarc [-] , T. Dudla [-] (58. J. Novotný [-] ) , M. Novák [-] , J. Vavřík [-] (67. D. Šimek [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Bláha [-] (46. J. Kapek [-] ) , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , P. Svoboda [-] , L. Palko [-] , M. Kaválek [-] , J. Trnka [-] (57. M. Galia [-] ) , M. Krupička [-] , J. Ducár [-] , M. Pařízek [-]

ŽK: 63. M. Novák , 83. J. Kamlach , 90. Š. Bříza - 21. J. Trnka , 21. M. Kaválek , 38. M. Pařízek , 72. P. Svoboda , 84. J. Ducár . ČK: 60. M. Pařízek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.