Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak nadělil Tuchlovicím bůra


Branky


0

Příbram - Fotbalisté Spartaku Příbram mají za sebou povedený velikonoční víkend, když si s chutí zastříleli proti Tuchlovicím.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení mohlo být v poločase vyšší než jen o gól

Spartak svého soupeře od začátku přehrával a zaslouženě šel do vedení už z kraje zápasu, když ve 2' Vašek uvolnil Bábíčka, který obešel brankáře a se zakončením už neměl problém - 1:0. Na další branku se dlouho nečekalo. Běžela teprve 10' a míč si ve vápně hostů našel Morav a uklidil ho za záda Pospíšila - 2:0.

 

Spartak byl jednoznačně lepší a mohl přidat další zásahy, jenže Voříšek, Červeňák, Machač ani Vašek neuspěli. Tuchlovice byli v této době pod velkým tlakem.

 

Po dvaceti minutách si domácí mysleli, že už se nemůže nic stát a začali chybovat. Navíc po půlhodině hry přišel nedovolený zákrok v pokutovém území a pokutový kop pro hosty, kteří tak dostali velkou šanci snížit a vrátit se zpět do zápasu. Tuchlovický Fitko nedal Solnařovi šanci a snížil - 2:1.

Čtvrtý gól zlomil odpor Tuchlovic

Po změně stran sice jako první zahrozily Tuchlovice, poté ale hru ovládl Spartak, což se následně odrazilo i na skóre. V 56' se k míči dostal Vašek a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení - 3:1. Třetí branka domácí uklidnila, ale soupeř se nehodlal vzdát bez boje. Solnař musel řešit několik zapeklitých situací, ale i s pomocí břevna vše zvládl.

 

Definitivu na zisk tří bodů dal Spartaku v 80' kapitán Voříšek, který korunoval gólem svůj velmi dobrý výkon - 4:1. Konečnou podobu výsledku pak minutu před koncem stanovil Matějka - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Prakticky od začátku února jsme se sešli v kabině zase kompletní. Už na pátečním tréninku byla z mužstva cítit energie a bylo jasné, že soupeř to u nás nebude mít lehké. Soupeř si potupného bůra, za svou bojovnost, nezasloužil, ale naši hráči sršeli energií. Za aktivitu byli odměněni krásným výsledkem. Hráčům děkujeme a věříme, že si střeleckou potenci přeneseme i do dalších zápasů. Jak důležité vítězství bylo, napovídá i sled následujících velmi těžkých utkání."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (81. D. Hájek [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , D. Morav [-] (61. M. Suchý [-] ) , A. Bábíček [-] (87. J. Trefný [-] ) , M. Vašek [-] (75. O. Matějka [-] ) , J. Voříšek [-] (84. V. Šilhavý [-] ) , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] , D. Klemš [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , Š. Procházka [-] , J. Červenka [-] (54. M. Pospíšil [-] ) , D. Chaloupka [-] , M. Pudil [-] , J. Gerhardt [-] (59. V. Kraus [-] ) , J. Tirol [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 66. V. Ševr , 75. M. Vašek , 82. A. Rampa - 35. M. Pudil , 38. J. Tirol .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.