Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun byl nad síly Nespek


Branky


0

Beroun - Po výborném vstupu Nespek do jarní části je přibrzdil Beroun. Hráči Českého lva rozhodli o své výhře již do poločasu, ve kterém se trefili hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině o tři branky

Tak jak se minulý týden povedl Nespekům vstup do zápasu s Novým Strašecím, se nyní nepovedlo s Berounem. Ve 2' po rohovém kopu a odráženým míči ho napálil z hranice velkého vápna Pipiška a tečovaný míč skončil za zády Drážka - 1:0. Obrovskou šanci na vyrovnání měl v 17' Pešta, který z hranice malého vápna střelou z první přestřelil. O deset minut později se nepovedl odkop Cvrčkovi a po jeho chybě poslal Beroun do dvoubrankového vedení J. Počta - 2:0.

 

S Nespeky bylo po třiceti minutách ještě hůře. Centr za jejich obranu si zpracoval Horel a své sólo s přehledem zakončil vstřeleným gólem - 3:0. Do konce poločasu bylo ještě po jedné šanci na každé straně. Hostující Iheanacho hlavičkoval nad branku a pět minut před koncem poločasu vychytal Drážek domácího Soukupa.

Odpor Nespek zlomil Horel

Vstup do druhého dějství vyšel hostům lépe než úvod zápasu. Chvilku po zahájení hry byl na hranici pokutového území faulován Kubec, který sám standardní situaci zahrával. Jeho střelu do břevna z blízka dorazil Voráček - 3:1. V 51' zakončoval Večera, ale berounský gólman byl pozorný. O tři minuty později předvedl hezkou kombinační akci Večera, Braný a Kubec, ale z pohledné akce vytěžili pouze rohový kop.

 

Blízko ke kontaktní brance byli Voráček s Krejzou, ale ani jeden nedokázal překonat Hůlu. Rozhodující a uklidňující čtvrtou branku pro Berounské přidal Horel, který definitivně zlomil nespeckou snahu o vyrovnání - 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Martin Burian: "Dostali jsme rychlý gól po standardní situaci, která ani nemusela být. Druhý gól byl takový hloupý, bylo to po chybě našeho hráče, a chvilku na to třetí gól z takové hraniční ofsajdové situace, takže těžký začátek. Poločas už jsme nějak dohráli, v kabině jsme si k tomu řekli své, změnili jsme rozestavení a šli trochu do rizika. Podařilo se nám dát rychlý gól, což nás samozřejmě povzbudilo. Myslím si, že asi rozhodující moment byla ta neproměněná šance Krejziče, bohužel gól nedal, pak brejk, 4:1 a konec. Pokud se nám ale příští týden podaří navázat na náš výkon z druhého poločasu, tak věřím, že bychom mohli získat všechny tři body a být zase o trošku víc v klidu."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] (89. L. Vávra [-] ) , L. Sklenář [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (86. R. Grajcar [-] ) , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (77. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , D. Cvrček [-] (46. M. Voráček [-] ) , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - M. Klauz [-] , L. Braný [-] , M. Večera [-] , F. Iheanacho [-] (84. M. Hanuš [-] ) , D. Pešta [-] - D. Kubec [-] (86. R. Vojkůvka [-] )

ŽK: 35. M. Krčma , 67. J. Počta , 85. L. Markvart - 63. M. Večera .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DOUBRAVA Jakub, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.