2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota o své výhře rozhodla do poločasu


Branky


0

Lhota - Z původního termínu bylo utkání pro sněhovou pokrývku odloženo na duben. Dohrávka se více povedla domácím, naopak Rejšice body sbírají stále jen minimálně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudela a Zlata rozhodli o třech bodech

První branka padla velmi brzo. V 7. min měli domácí autové vhazování poblíž rejšického vápna. Dlouhým autem se míč dostal k Ibemu, kterého ještě vychytal Roudnický, avšak z dorážky napálil Kudela míč pod břevno - 1:0. Poté mohl zvýšit střelec Kudela, ale po pěkné kombinaci zakončoval vedle. 

 

Lhota se druhé branky dočkala ve 29. min po hlavičce Zlaty, který přesnou a tvrdou hlavičkou nedal šanci hostujícímu brankáři po centru z levé strany od Kabyla. 

Branky už nepadaly

V 15. min. druhého poločasu se ve velmi nadějné pozici ocitl na hranici vápna hostující Sabol, ale jeho střela byla sražena na rohový kop. 

 

Rejšice se snažily, ale pozorná domácí obrana si s centrovanými míči a rychlým brejky dokázala poradit.

 

V 80. min. málem zaskočil Tůmu patičkou jeden ze spoluhráčů, ale mířil vedle. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Zdeněk Kudela: "První poločas byl dobrý, druhý již horší. Z naší strany to po změně stran byl chodící fotbal. Na naší hře bylo znát, že jsme museli nuceně střídat Kudelu, jenž měl zraněný kotník z minulého utkání, Zlaty a Danylycha, který celou noc cestoval z Ukrajiny."




Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Zlata [-] (65. J. Nedvěd [-] ) , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (77. O. Popok [-] ) , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] (60. L. Primus [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - O. Jon [-] , M. Korejza [-] , V. Pečínka [-] , J. Sameš [-] - L. Kučera [-] , M. Sabol [-] (75. M. Falta [-] ) , A. Fingerhut [-] (81. M. Karela [-] ) - F. Kořínek [-] , F. Klíma [-] , D. Zikmunda [-]

ŽK: 56. J. Kabyl - 69. V. Pečínka , 70. F. Klíma , 72. M. Sabol , 78. A. Fingerhut , 84. M. Karela .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - REMENEC Lubomír, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.