Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhý poločas rozhodl o výhře Poříčí


0

Benešov - Vzhledem k počasí bylo dohodnuto mezi oběma kluby, že se utkání odehraje na umělé travě v Benešově. Do zápasu šly oba týmy naladěny výhry z minulých zápasů. Po bezbrankovém prvním poločasu padly ve druhém branky rovnou čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bez branek

Utkání začalo za sněžení velkou šancí hostů hned v první minutě. Z levé strany se dostal do vápna Horel, ale Tlamicha předvedl pohotový zákrok. Tohle byla největší šance úvodního dějství. Hra se poté přesunula do středu pole, kde bylo na velmi těžkém terénu plno nepřesností z obou stran. V 15' nacentroval zleva před Tlamichu Horel a Sklenář mířil ve skluzu mimo branku. O chvíli později se do zakončení dostával domácí Trpišovský, udělal kličku brankáři, ale z těžkého úhlu takřka z brankové čáry zastavila jeho pokus obrana hostů.

 

V 25' měli domácí možnost zahrávat rohový kop a po centru Vosáhla hlavičkoval Filip, proti byl s reflexivním zákrokem Hůla. O chvíli později zkoušel své štěstí střelou za hranicí vápna Bohata, ale branku o velký kus minul. Po půl hodině hry po rohovém kopu nakrátko přihrál Vosáhlo míč do vápna na kopačky Bohaty a ten nádherně patičkou připravil zakončení do ideální pozice pro Filipa. Před brankářem ale zasáhl stoper Berouna a od něj mířil míč na rohový kop. Tak jak začal první poločas, tak i skončil. I poslední slovo měli hosté. Dalekonosnou střelu Pipišky s námahou vyrážel Tlamicha.

Čtyři góly Poříčí rozhodly o jasné výhře

Před začátkem druhého poločasu bylo na hřišti více sněhu než před samotným úvodním hvizdem utkání. Nebyly ani pořádně vidět lajny. Panovaly opravdu velmi těžké podmínky pro fotbal. Průběh druhého poločasu začal opět šancí hostů. Z dvaceti metrů napřáhl J. Počta a s jeho pokusem měl brankář domácích problémy, ale před dotírajícím útočníkem stačil Tlamicha míč ukrýt. Ve 49' se pár přihlížejících diváků dočkalo konečně prvního gólu. Po přihrávce z pravé strany od Pohorského zachyboval brankář Hůla a poříčský Filip poslal svůj tým do vedení - 1:0. Netrvalo dlouho a Trpišovský navýšil stav utkání. V 55' se krásně uvolnil přes dva bránící hráče a hostující obrana odvrátila míč na poslední chvíli na rohový kop, který byl odvrácen. Míč se ale dostal ke zcela volnému Vosáhlovi a ten naservíroval míč pro Trpiškovského, který už neměl problém poslat míč z brankové čáry do sítě - 2:0. 

 

O chvíli později utekl po levé straně Filip a jeho centr zastavil jeden z berounských stoperů přímo před nohy domácího kanonýra a Trpišovský bez větších problémů uklidil míč pod břevno Hůlovy branky - 3:0. Trpišovský mohl přidat po vysunutí Havlíčkem třetí gól, ale v samostatném úniku se mu nepovedlo zakončit. Do šance se po delší době dostali i hosté. Pipiška našel za vápnem Markvarta a jeho střele jen těsně minula tyč branky.

 

V závěru utkání chytil berounský brankář malou domů a byl nařízen nepřímý volný kop. Po jeho zahrání vznikl ve vápně hostů závar a po hlavičce Jíši vytasil reflexivní zákrok Hůla. V 90' vybídl střídající Melichar ke skórování Havlíčka a ten před Hůlou ještě nahrál Trpišovskému a ten se přeci jen dočkal hattricku po zakončení do odkryté brány - 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Na to v jakých podmínkách se hrálo, tak jsme podali parádní výkon. Výborně jsme na těžkém terénu kombinovali, byli silní na míči a ve druhém poločase proměnili naší převahu ve čtyři góly."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (72. Z. Hašek [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] (64. P. Havlíček [-] ) , M. Bohata [-] (78. J. Jírů [-] ) , D. Filip [-] (85. K. Vacek [-] ) , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (88. J. Melichar [-] )

Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] , L. Sklenář [-] (81. M. Pavlík [-] ) , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] (72. R. Grajcar [-] ) , D. Soukup [-] (55. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 56. J. Počta , 75. D. Rigo , 88. J. Král .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.