D. Cimr 78.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 10:15

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora doma odevzdala body Poříčanům


Branky


78. D. Cimr - 15. F. Kmoníček , 50. P. Janda , 84. J. Koula
0

Kutná Hora - Pro fotbalisty Kutné Hory byl zápas s Poříčany prvním jarním, protože z důvodu odložení sehrají střetnutí ve Lhotě až koncem měsíce. Z umělé kutnohorské trávy si Poříčany odvezly všechny tři body a dále pomýšlejí na záchranu soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od druhé inkasované branky zachránilo domácí břevno

Na zasněžené umělé trávě a nepříznivých podmínek byli v prvním poločase hosté přesnější, důraznější a pohyblivější. Z toho plynuly také šance. V 15' se dočkali i vedoucí branky. Snop dostal na pravé straně více prostoru, od brankové čáry předložil míč Kmoníčkovi, který poslal Poříčany do vedení - 0:1. Vedení mohl navýšit Stárek, ke kterému se míč dostal po špatném odkopu Sparty, ovšem zakončení se mu nepovedlo a tak Malý nemusel zasahovat.

 

V 25' se do první šance dostali také hráči domácího celku. Ránu na Klímovu branku vyslal Piskač, ale nemířil přesně. O dvě minutky později bylo horko před brankou Kutné Hory. Brahimi si pohrál s obranou jako kočka s myší, jeho ránu vyrazil Malý pouze do míst, kde stál Stárek a na brankové čáře zaskočil za už překonaného brakáře Saulich a odvrátil míč na rohový kop. O deset minut později byli Kutnohorští nejblíže gólu po technické střele Hradílka, kterého skvěle uvolnil Filipec, ale rána letěla těsně mimo. Ještě před přestávkou dělovku Snopa zastavilo břevno Malého branky. 

Malý držel naděje na bodový zisk Kutnohorských

Kutná Hora chtěla po přestávce s výsledkem něco udělat, ale tyto plány zhatil již v 50' Petr Janda po přihrávce Snopa - 0:2. Snížení mohlo přijít po srážce brankáře Klímy s Prejskem, ale Cimr z dobré pozice vytěžil pouze rohový kop. Hosté měli mnoho šancí na navýšení náskoku. Kmoníčka dvakrát vychytal po přihrávkách Snopa a Jandy brankář Malý. Domácí brankář se vytasil se skvělým zákrokem i proti střele Kouly ze 70' a udržel domácím ještě naději na nějaký bodový zisk.

 

A přišlo snížení, když po rohovém kopu prokázal svůj důraz Cimr a dotlačil míč do sítě - 1:2. Vzápětí ale mohlo být skóre o dvě branky, ale Kmoníček v souboji s Malým neuspěl ani tentokrát. V 84' pronikl do rozházené domácí obrany rychlý kontr Koula a dal výsledku definitivní podobu - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Naši hráči si myslí, že jsou mistři světa. Upozorňoval jsem je na těžké utkání na těžkém terénu, ale nepracují, jak mají. Pokud si to nesrovnají v hlavě a nebudou pracovat pro tým, nebudou úspěšní. Myslí si, že si přijdou jednou za týden zahrát fotbal a že to nějak dopadne. O záchranu se bojuje tak, jak předvedl soupeř. Hráči starší pětačtyřiceti let jezdí v trenkách, naši jsou všichni oblečení, nagelovaní a čekají, že jim všichni všechno dají zadarmo. Tak se o záchranu nebojuje. Ke vší úctě k soupeři, kdybych já byl v kůži našich hráčů, tak po prohře s takovým soupeřem a ještě takto propastným rozdílem, skončím s fotbalem. Kdybychom alespoň prohráli tak, že jsme Poříčany přehrávali, měli šance a prohráli gólem z brejku. Nás soupeř ale k ničemu nepustil a naopak nás vyučoval z jednoduchosti, nasazení a důrazu. Dokud si toto nesrovnají naši hráči v hlavách, bude to těžké. Hlavně jsou to hráči, kteří si neváží, že mohou hrát krajský přebor, jinak by nastupovali v okresním přeboru. Nejsou schopni k zápasu přistoupit odpovědně a pomoct týmu. Není co řešit, to je zasloužená prohra a musíme se z toho nějakým způsobem otřepat."

SK Poříčany
Filip Stárek: "Myslím si, že jsme celý zápas tvrdě makali a bojovali. Je škoda, že se nepodařilo vstřelit více branek, šancí jsme měli hodně."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , V. Piskač [-] - J. Nekvinda [-] (58. J. Svoboda [-] ) , P. Saulich [-] , L. Marek [-] - V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] - O. Filipec [-] , J. Hradílek [-]

SK Poříčany
J. Klíma [-] - P. Janda [-] , F. Stárek [-] (51. J. Koula [-] ) , F. Kmoníček [-] (82. L. Hampl [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , J. Prejsek [-] , A. Brahimi [-] (89. L. Mužík [-] )

ŽK: 47. B. Franc , 87. O. Filipec .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Glogar Petr - ŠESTÁK Vojtěch, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.