Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 18:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí na Poříčí nestačilo


Branky


0

Rynholec - Na umělé trávě v Rynholci se odehrálo první kolo druhé poloviny soutěže. Nové Strašecí, které se muselo obejít bez pár stálic základní sestavy, zde přivítalo Poříčí. To se ujalo vedení, na které ale Novostrašečtí zvládli odpovědět. Poříčí ale udeřilo ještě dvakrát a nebýt Doubravy v brance, mohl zápas skončit daleko větším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu udeřil Trpišovský

Od samého začátku bylo utkání poměrně vyhrocené. První vážnější situací byl závar před Doubravou, který ale brankou neskončil, neboť domácí defenziva dokázala nebezpečí zažehnat. Na druhé straně se prezentoval centrem ze strany Svoboda, ale Kapek na zadní tyči nemířil přesně. Po další šanci už skončil míč v síti hostí, ale vše zhatil zdvižený praporek pomezní rozhodčí. Kaválek postupoval na brankáře, ale ještě hledal pod sebou Krupičku, který uklízel do prázdné, ale bohužel pro domácí z ofsajdové pozice.

 

Poříčí taktéž zahrozilo. Bohata vysunul Trpišovského, který v dobré pozici mířil hodně vedle. Dalším pokusem se ze strany prezentoval Rejhon, ale Doubrava byl na místě s reflexivním zákrokem. Novostrašecký brankář si poradil i s další střelou na přední tyč.  Na druhé straně se odrazil míč k Trnkovi, jehož lob skončil na horní síti branky. 

 

Šance si domácí vytvořili, ale neproměňovali. Když už byl překonán Tlamicha v brance, tak ho zastoupil na brankové čáře jeden z bránících hráčů. Defenziva pomohla svému brankáři i při střele Kaválka, která byla zblokována a kdyby nebyla, měl by s ní Tlamicha minimálně hodně práce. První branka padla do sítě domácích. Ve 41' Trpišovský obdržel míč za obranu a uklidil ho k zadní tyči kolem bezmocného Doubravy - 0:1. Před odchodem do kabin mohl hostující útočník přidat další branku, ale samostatný nájezd Doubrava zneškodnil. 

Novostrašecké vyrovnání nemělo dlouhé trvání

Druhý poločas byl klidnější než ten první, alespoň co se nebezpečí před oběma gólmany týče. Krátce po zahájení druhé půle musel Doubrava vytasit opět dobrý zákrok proti hlavičce po standardní situaci. V 58' bylo vyrovnáno. Trnka se ujal volného přímého kopu z ideální pozice kousek za vápnem a střelou přes zeď zařídil vyrovnání. Tlamicha si na míč sáhl, ale vyškrábnout ho nedokázal - 1:1.

 

Radost z vyrovnávacího gólu nevydržela Novostrašeckým dlouho, neboť v 62' z podobné pozice skóroval Rejhon taktéž střelou přes zeď - 1:2. Domácí chtěli vyrovnat, ale hostující byli proti. Čas utíkal a přišla 82' a další branka Trpišovského, který využil přízemní centr před branku a nikým neatakovaný uklidil za bezmocného Doubravu - 1:3.  Ke konci zápasu mohli hosté své vedení navýšit, ale Trpišovský akci "do kuchyně" trestuhodně zahodil a odkrytou branku přestřelil. V posledních vteřinách šel tentýž hráč sám na Doubravu, ten ale opět předvedl výborný zákrok a nájezd zneškodnil. Prohře svého týmu ale ani on sám zabránit nedokázal.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] , P. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] (79. M. Galia [-] ) , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (89. R. Křivohlavý [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (52. P. Havlíček [-] ) , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (36. J. Jírů [-] ) , D. Filip [-]

ŽK: 34. M. Bláha , 47. P. Svoboda , 51. J. Kapek , 71. L. Mrázek , 80. L. Palko - 3. J. Pohorský , 17. J. Žák , 65. V. Peroutka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šulcová Lucie - HOLAKOVSKÁ Tereza, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.