0:1
(0:0)
81. M. Burian (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 15:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky po vydařené přípravě zaskočily na úvod favorita


Branky


81. M. Burian (p.)
0

Mělník - Po dohodě mezi oběma celky se utkání prvního jarního kola odehrálo na umělé trávě v Mělníku. Fotbalisté Nespek přijeli velmi pozitivně naladěni po vydařených přátelských zápasech a chtěli s Libiší bodovat. Libiš se musí obejít bez Petera Očovana, který přestoupil. V základní sestavě Nespek se naopak objevil Petr Mikolanda. Potvrdil roli favorit a nebo došlo k překvapení? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství branku nenabídlo

V základní sestavě Nespek se objevila nová posila, bývalý ligový útočník a mládežnický reprezentant České republiky, Petr Mikolanda. A byl to právě on, kdo připravil největší šanci celého prvního poločasu. V 6' našel krásnou průnikovou přihrávkou rozběhnutého Davida Peštu, který ale ze svého sóla vytěžil pouze rohový kop.

 

Nešťastný moment se odehrál po půlhodině hry, kdy byl na půlce faulován Mikolanda, jenž si při pádu poranil ruku a zamířil tak rovnou do nemocnice. Naštěstí se po vyšetření v nemocnici nejedná o nic vážnějšího a měl by být trenérovi Tesařovi v dalších zápasech k dispozici. Do té doby byly Nespeky lepším týmem, až poté se hra vyrovnala a domácí se dvakrát dostali do nebezpečného zakončení, ale v obou případech byl Drážek pozorný a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

 

 

Cenné tři body pro Nespeky vystřelil Burian

Po změně stran byla hra vyrovnaná. S hlavičkou Voráčka si poradil libišský Brožek. Na druhé straně zakončoval Pešek, ale Drážkovu branku přestřelil. To nejpodstatnější z celého druhého poločasu se odehrálo v závěrečné čtvrthodině. V 81' si nejprve poradil domácí gólman s centrovaným míčem, ale vyrazil ho pouze k nohám Večeři, který ještě dříve než stihl vystřelit, tak byl zezadu faulován a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. Ten proměnil Burian - 0:1.

 

Domácí poté vrhli všechny síly do útoku a vytvořili si několik velmi nebezpečných situací před nespeckou brankou, ale gólově se prosadit nedokázali. Pojistku v podobě druhého gólu měl na kopačkách Klauz, ale jeho střelu z 88' domácí brankář pokryl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Luboš Braný: "Na začátek nás čekal velmi těžký soupeř a o to je naše vítězství cennější. Možná bylo pro nás výhodou, že se hrálo na umělce, která opravdu nebyla nic moc, a tak bylo utkání plné osobních soubojů. Nám se vyplatila náročná zimní příprava, neboť největší posun vidím v tom, že na rozdíl od podzimního zápasu jsme dnes vydrželi běhat až do konce, což jsme doma nedokázali. Jinak soupeř byl velmi nebezpečný ze standardek, každý centr do vápna byl extrémně nebezpečný a o to víc mě těší, že jsme dnes vzadu uhráli nulu. Jedinou kaňkou na dnešním vydařeném zápase je zranění Petra Mikolandy, ten za těch 25 minut potvrdil, že je pořád výborný fotbalista, v podstatě neprohrál jediný souboj a navíc připravil řadu geniálních přihrávek. Mikimu přeji brzké uzdravení."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - P. Dušek [-] , P. Novotný [-] (83. V. Stibora [-] ) , T. Stejskal [-] (68. J. Prieložný [-] ) , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] , V. Antoš [-] (46. V. Turek [-] ) , I. Adenubi [-] , M. Pešek [-] , M. Malák [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - P. Mikolanda [-] (33. M. Voráček [-] ) , D. Cvrček [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Večera [-]

ŽK: 27. T. Stejskal , 55. M. Malák , 67. Z. Šenkeřík , 88. V. Stibora , 88. M. Pešek - 88. T. Krejza , 90. D. Pešta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - POSPÍŠIL Miloslav, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.