3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se prosadili až po poločase a jasnou výhru zpečetili ke konci utkání


Branky


0

Náměštské "céčko" usnadnilo domácím utkání, jelikož přicestovali jen v 11 lidech. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale ve druhé už Náměšti docházeli síly a v závěru utkání 2x inkasovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Postupně však hosté přestali stíhat fyzicky a domácí přebírali otěže utkání. Nejprve se prosadil Slabý a dal domácím klid na jejich kopačky. Poté řada šancí v neprospěch domácích zůstala nevyužita a až ke konci utkání přidal 2. branku šutér Polášek a jasné vítězství zpečetil svoji druhou brankou v zápase Slabý.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jiří Maša ( hráč 1.SK Rouchovany ): Hosté nám usnadili utkání, jelikož přicestovali jen v 11 lidech. My jsme se ze začátku zbytečně moc ostíchaly, ale po 1. naši brance, která nás uklidnila, jsme měli utkání plně pod kontrolou.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] , R. Kalina [-] , P. Jelínek [-] , M. Věžník [-] - P. Pachr [-] , D. Křístek [-] , R. Havelka [-] , S. David [-] - D. Polášek [-] , J. Slabý [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice C
V. Bednář [-] - M. Veselý [-] , J. Matej [-] , R. Kostelecký [-] , P. Polák [-] - M. Nabytý [-] , J. Matoušek [-] , F. Tomek [-] , J. Koudička [-] - V. Polák [-] , J. Musil [-]

Hráči zápasu: D. Polášek - J. Musil .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.