2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolná porážka Jiskry 1:2 v Kratonohách


Branky


7

Na zahozené šance opět žehrali naši fotbalisté i v sobotním posledním výjezdu sezony v Kratonohách. O těsném vítězství domácích rozhodli Novák a Tulach, za Jiskru srovnával Mätzelt.

V předposledním utkání mistrovské sezony divizní skupiny C se představil náš tým na hřišti v Kratonohách, které se pohybují ve vyrovnané tabulce v podobných vodách jako jablonecký tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšeno začalo v obci poblíž Hradce Králové nebojácně, ale tak jako v minulých zápasech nás trápilo zakončení. Hráči se dokázali prodrat hned do několika výborných šancí, jenže domácího gólmana překonat nedokázali. Brankář Mačí byl ústřední postavou domácích, a jen jeho zásluhou byl stále stav bezgólový. Jak už tomu ale ve fotbale bývá, přišlo otřepané nedáš dostaneš. Sršni zahrávali ve 28. minutě přímý kop, ten rozehráli nakrátko tak, že si hráči narazili míč se spoluhráči ve zdi a Novák pak povedenou střelou před vápnem i s pomocí břevna překonal Masaříka v jablonecké brance. Našemu týmu se povedlo srovnat šest minut před poločasovou pauzou, to přihrávku Krajčíka zužitkoval v zasloužené vyrovnání Mätzelt.

Také v druhé půli náš tým spálil co se dalo a domácí se dostali opět do vedení. V 68. minutě po jablonecké chybě prostřelil Masaříka Tulach. Jiskra tak bohužel opět ztratila body v dobře hraném utkání. Kratonohy navíc sobotním vítězstvím 2:1 náš tým předskočili a vyhoupli se na sedmou příčku divizní skupiny C, Mšeno je před posledním zápasem sezony na deváté příčce.

Definitivní tečku za divizní sezonou udělá náš tým netradičně už v pátek 15. června od 17:30 hodin proti lídrovi z Živanic, který s dostatečným bodovým náskokem slaví předčasně postup do ČFL! Doražte se podívat na letošní divizní derniéru v pátek odpoledne do Břízek!



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - T. Kabeláč [-] , M. Kouřil [-] , J. Kábrt [-] - K. Krejčík [-] (79. V. Štěpán [-] ) , D. Čada [-] (86. D. Brunclík [-] ) , D. Novák [-] - J. Štoček [-] , D. Ličman [-] (90. O. Haupt [-] ) - P. Čihák [-] (46. M. Tulach [-] ) , M. Holubec [-]

Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - V. Helm [-] , D. Nulíček [-] (74. J. Váňa [-] ) , A. Pelta [-] , T. Čížek [-] , K. Krejčík [-] , A. Houser [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] , P. Mätzelt [-]

ŽK: 52. M. Tulach , 74. D. Čada , 86. J. Kábrt , 88. D. Brunclík - 85. O. Rozkovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrkal Václav - ŠTUK Jaromír, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích