M. Klesa 58.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

28.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany těsně porazily Letohrad


Branky


58. M. Klesa
7

hodnotí klubový web Zbuzan..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ale počítá se. I když soupeř byl na předposledním místě tabulky, hrál s lehkostí a zlobil hlavně z rychlých brejků. Prvních 30 minut bylo v naší režii, zahrávali jsme řadu standardních situací, měli šance (Klesa,Kincl, Říha, Lička...), ale bez gólu. V závěru poločasu si soupeř vypracoval dvě velké příležitosti, které Víšek zlikvidoval.
Utkání nakonec rozhodla 58. min. (na naší straně proběhlo trojnásobné střídání) a z následného trestného kopu Ličky, vyhraném souboji Dosoudila Klesa prostřelil hostujícího gólmana. O výsledek jsme se strachovali až do konce. Ale podařilo se!!! Na skvěle připraveném hřišti, opět ve velkém horku a proti nebezpečnému soupeři jsme doslova vydřeli vítězství!!
Ve středu předehráváme 30. kolo ve Dvoře Králové a v sobotu končíme doma s Kolínem v boji o 2. místo v tabulce divize C.



Sestavy


FK Zbuzany 1953, z.s.
P. Víšek [-] - M. Maleček [-] , R. Dosoudil [-] , O. Ksandr [-] , L. Karda [-] - J. Huňáček [-] (58. J. Kordiák [-] ) , S. Hřebeček [-] (58. V. Laušman [-] ) , M. Lička [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] (58. D. Radosta [-] ) , M. Klesa [-]

FK Letohrad
O. Volšík [-] - T. Kabourek [-] - R. Krystl [-] (63. M. Černohorský [-] ) , J. Štěpán [-] , T. Jedlička [-] , P. Šponar [-] (77. M. Lorenc [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Tichý [-] , M. Čada [-] , M. Vaniš [-] , P. Jeníček [-]

ŽK: 21. S. Hřebeček , 79. J. Kordiák - 20. R. Krystl , 23. P. Jeníček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích