Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatoslav doma v důležitém utkání udolala rapotickou rezervu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním poločase měl více ze hry domácí tým, i když ho prohrál 1:2. Rapotice v něm totiž potrestaly chyby domácích hráčů. Ve druhém poločase se hra srovnala. Srovnalo se i skóre a to po krásné střele Jury. Svatoslav šla do vedení střele Pacala, který v 83. minutě svým druhým gólem v utkání rozhodl i o vítězství domácích. 



Ohlasy k zápasu


FK Svatoslav
Radka Vaňková (vedoucí mužstva FC Svatoslav): Rapotice posílené i o hráče z A mužstva chtěly ve Svatoslavi vyhrát, ale Svatoslav byla lepší a zaslouženě vyhrála.

FC Rapotice B
Aleš Kolařík ( vedoucí FC Rapotice ): Pro nás velmi smolné utkání, bohužel situace není růžová a ve 12 hodin jsme nevěděli kdo s mužstvem pojede. Proto museli být povoláni kluci z áčka, kteří měli jeden zápas v nohách a někteří přišli nad ránem domů. Svatoslav zaslouženě vyhrála. Bohužel naše nemohoucnost v koncovce a chyby v obraně jsou tristní.



Sestavy


FK Svatoslav
M. Navrátil [-] - L. Jura st. [-] , M. Štveráček [-] , P. Kružík [-] (84. P. Novotný [-] ) , M. Cejpek [-] - L. Jura ml. [-] , D. Vochyán [-] , I. Kratochvíl ml. [-] (90. R. Pospíšil [-] ) , S. Jenerál [-] - J. Pacal [-] , T. Pospíšil [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , J. Miko [-] , K. Kovařík [-] , L. Man [-] - M. Dobeš [-] , J. Tesař [-] , M. Laš [-] , R. Břuska [-] (56. T. Laš [-] ) - R. Strašák [-] (54. S. Binka [-] ) , P. Matoušek [-] (76. D. Slaný [-] )

ŽK: 82. J. Pacal - 77. T. Laš .
Místo: Svatoslav. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.